İyi günler PUBG almayı düşünüyorum ama can you run it adlı sitede bilgisayarımın önerilen sistem gereksinimlerini karşılamadığını söylüyor. Sizce PUBG satın almam durumunda kasma donma vb. şeyler olur mu? Ya da daha doğrusu bu sisteme PUBG almamı önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...
Merhaba arkadaşlar Bu siteden bir test ettim GTA 5'i fakat bu şekilde garip bir şeyle karşılaştım. i5 3470, i5 4690'dan iyi mi oluyor şimdi :D . (Evet bu siteye güven olmuyor zaten öylesine yaptım. Bunu görüncede merak ettim.)
Bu sitede oyunu minimum ve önerilen ayarlar halinde oynayıp oynayamayacağımızı söylüyor ama ne kadar doğru bir bilgi veriyor? Ayrıca bir program indiriyor ve program içinde zararlı şeyler olabilir.
www.technopat.net
Edit: Sisteminiz oyunu gayet rahat kaldırır ama ben PUBG'ye o kadar para vermem PUBG Lite oynarım.