R5 3600 sistem sadece Valorant'ta kasıyor

TUNC3L

Centipat
Daha fazla  
Anakartım: ASUS Prime A320M-F BIOS son sürüm.
NVIDIA driverları: Çoğusunu denedim hepsinde aynı son sürümde de donma sorunu var.
AMD chipset: Son sürüm güncel driverlar kurulu.
RAM: 16 GB 3000MHz.
CPU: AMD Ryzen 5 3600.
GPU: DUAL-RTX2060S-O8G-EVO|Ekran Kartı|ASUS Türkiye

Eskiden böyle sorunlarla uğraşmıyordum çözümünü bulamadım yapmadığım şey kalmadı bilen anlayan varsa Allah rızası için yardımcı olsun.

Bir uyumsuzluk var hangi driverlar uyumsuz en stabil driverları bilen anlayan varsa deneyeyim son sürüm en iyisi olmuyor bazen.
Gerek BIOS gerek chipset gerek NVIDIA en stabili hangileri. Değerlerde ms fazla çünkü ekran görüntüsü aldım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    85,3 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz var gibi.
O işlemci 250-350 FPS civarı vermesi gerekiyor en azından. Turbo saatine çıkamıyor ısındığı için belki sıcaklıktan olabilir. İstersen 13900KS kullan RTX 2060 ile gene darboğaz yersin Valorant'ta.

Darboğaz yapmış dostum pcin zaten alırken neden düşünmedinki Ryzen 5 3600e 8 GB ekran kartı takılamayacağını

Darboğaz var gibi.
Darboğaz olsa
Darboğaz yapmış dostum pcin zaten alırken neden düşünmedinki Ryzen 5 3600e 8 GB ekran kartı takılamayacağını
Darboğaz olsaydı işlemci kullanımıda %100 olmazmıydı valorant ekran kartı isteyen bir oyun değilki diğer oyunlarda darboğazım yok lütfen darboğazın ne olduğunu araştırabilirmisiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
değerler normal benimde aynı darboğaz filan yok

Dosya Ekleri

• 1669299615679.png
    1669299615679.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı