Bilgisayar tamamen rastgele şekilde belirli bir aralığı olmadan yeniden başlıyor. YouTube'da video izlerken veya oyun oynarken fark etmeksizin. Neden kaynaklanabilir? Sistem bilgilerim görsellerdeki gibi.
Bilgisayar tamamen rastgele şekilde belirli bir aralığı olmadan yeniden başlıyor. YouTube'da video izlerken veya oyun oynarken fark etmeksizin. Neden kaynaklanabilir? Sistem bilgilerim görsellerdeki gibi.
Ekran kartını FurMark'da işlemciyide OCCT stress testine sokmanı öneririm. Yük altına girdiğinde işlemcin çok ısınma kaynaklı olduğunu düşünüyorum ilk işlemciyi stress testine sokabilir misin?
Ekran kartını FurMark'da işlemciyide OCCT stress testine sokmanı öneririm. Yük altına girdiğinde işlemcin çok ısınma kaynaklı olduğunu düşünüyorum ilk işlemciyi stress testine sokabilir mis.
Daha sanırsam 2 ila 3 ay önce kendim değiştirmiştim acaba kalitesi ile alakalı olabilir mi ekran kartının da işlemcinin de macununu değiştirip kasayı iyice temizlemiştim.
Daha sanırsam 2 ila 3 ay önce kendim değiştirmiştim acaba kalitesi ile alakalı olabilir mi ekran kartının da işlemcinin de macununu değiştirip kasayı iyice temizlemiştim.
Sorunun işlemcinin ısınmasından kaynaklı olduğunu düşünebiliriz yani şu an yarın tekrardan temizleyip macununu değiştireyim en iyisi daha düzgün şekilde teşekkürler.