Canpolat37
Decapat
Hocam, arkadaş zaten Gaming OC modelini seçmişGaming OC modelini almanızı öneririm Gigabyte GeForce GTX1660 Super Gaming OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
SSD'yi değiştirirseniz güzel bir sistem olacaktır.
Gözümden kaçmış, 1660S OC diye görmüşüm. Burada 50 TL yaklaşık daha ucuz en azından böyle bir yorum yapmış olayım.Hocam, arkadaş zaten Gaming OC modelini seçmiş
Sistem uyumludur ama SSD kronik sorunlu diye biliyorum. Değiştirmenizi öneririm. PSU ise çok iyi olmasa da kötü de değil.
SSD olarak;
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Western Digital Blue WDS500G2B0A 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Western Digital Blue WDS500G2B0A 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Kasa ve PSU olarak;
MSI MAG FORGE 100M Led Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100M Led Fanlı ATX Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Öneririm. Aşağı yukarı aynı fiyata geliyor.Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...www.teknobiyotik.com
Ucuz bir NVMe alacağınıza kaliteli bir SATA 3 alın hocam. Sonra pişman olmayın. PSU ise, evet Rampage, Frisby gibi markalardan daha iyiyken aynı fiyata MSI kasa ve High Power güç kaynağı almak varken biraz sönük kalıyor.ssd okuma yazması hızlı oldugu için bunu seçmiştim kasa çok hoşuma gitti psunun yeterli oldugunu düşünüyorum o kadarda kaliteli olmasa bile