R5 3600 sistem uyumlu mudur?

cmlugrl

Femtopat
Daha fazla  

Uyumludur parçalar ama hocam sistemin fiyatı 7-8 bin TL bandında sanırım bütçenizi tam söylerseniz daha iyi sistem önerebiliriz.

Uyumludur parçalar ama hocam sistemin fiyatı 7-8 bin TL bandında sanırım bütçenizi tam söylerseniz daha iyi sistem önerebiliriz.

Hocam ben yukarıda belirttiğim anakart ve SSD'yi aldım ayrıca MSI MAG Forge 100M kasa aldım burada satın almadığım parçalar işlemci, ekran kartı ve PSU. Bunlar için 6000-7000TL civarında bütçe ayırabilirim. Bir öneriniz varsa sevinirim.

Ekran kartı teşhir ürünü umarım biliyorsundur.

Linkler temsili hocam o ürünü almayacağım aynısının sıfırını alacağım.

Hocam ben yukarıda belirttiğim anakart ve SSD'yi aldım ayrıca MSI MAG Forge 100M kasa aldım burada satın almadığım parçalar işlemci, ekran kartı ve PSU. Bunlar için 6000-7000TL civarında bütçe ayırabilirim. Bir öneriniz varsa sevinirim.

Linkler temsili hocam o ürünü almayacağım aynısının sıfırını alacağım.

Alalı çok olmadıysa iade edebiliyorsanız Battle Silver [webtekno] | R5 1600 Pro RTX 2060 6GB DDR4 16GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu sistemi öneririm RX 570 almak mantıklı değil benim görüşüm eğer iade edemiyorsanız bile elinizdeki parçaları satmayı deneyebilirsiniz bütçeniz yeterse buna.
ya da direk Prime 2758 [FrekansTV] | R5 1600 GTX1660 Super O6GB DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Bu sistemi bile alabilirsiniz 1660 RX 570'den iyidir.

Alalı çok olmadıysa iade edebiliyorsanız Battle Silver [webtekno] | R5 1600 Pro RTX 2060 6GB DDR4 16GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu sistemi öneririm RX 570 almak mantıklı değil benim görüşüm eğer iade edemiyorsanız bile elinizdeki parçaları satmayı deneyebilirsiniz bütçeniz yeterse buna.
ya da direk Prime 2758 [FrekansTV] | R5 1600 GTX1660 Super O6GB DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Bu sistemi bile alabilirsiniz 1660 RX 570'den iyidir.
Yurtdışından 1660 ya da 1660S getirebilme şansım var eğer öyle olursa rx 570 yerine 1660s getirip taksam diğer parçalar aynı kalsa nasıl olur sizce?
İade edemiyorum malesef 2 aydır elimdeler.

Yurt dışından 1660 ya da 1660S getirebilme şansım var eğer öyle olursa RX 570 yerine 1660S getirip taksam diğer parçalar aynı kalsa nasıl olur sizce?
İade edemiyorum maalesef 2 aydır elimdeler.

Hocam anakart pek kaliteli değil zaten yani bu paraya yukarıdaki sistem etmez sizin anlayacağınız sizin bütçenize biraz daha sağlam bir sistem alınır normal şartlarda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı