R5 3600 ve RTX 2060 sistem uyumlu mudur?

RAM'lere overclock yapacaksanız, kasanın daha kaslı görünmesini istiyorsanız sizin aklınızda olan sistemi alın.

Benim önerdiğim sistemdeki RAM'lerin çiplerine çok kötü deniyor, overclock potansiyeli berbat bu yüzden. Overclock yapmayacaksanız sıkıntı yok.

Gigabyte B450M S2H anakartta pasif VRM soğutucusu var. Bu sayede işlemciye daha rahat overclock yapılabilir, overclocksuz hâlinde de düşük sıcaklıktan dolayı voltajı daha iyi verebilir.

2060 ile 2060 Super farkını videolar üzerinden görebilirsiniz. Ben her ne kadar 2060 Super önersem de en ucuz modeli önerdim. İncehesap üzerinde de Asus Dual Evo modeli var. Daha kaliteli olabilir fakat o da düz 2060 işte.

SSD konusuna gelirsek, HP'nin S600 ve S700 modeline gayet kaliteli deniyor. Adata'nın SU6XX modelleri kronik sorunlu.

İncehesap'taki sistemde SSD olarak XPG SX8100 ve anakart olarak TUF B450M-Plus seçmenizi öneririm bütçe yeterse.
Yazınızı değerlendirip ona göre bir şey yapıcağım.Yani benim sistemimde sizin dediğiniz ssd ve anakartı değiştirsem daha iyi olur diyorsunuz.ya şu anda overclock benim için şu anda çok önemli değil 4 veya 5 sene götürsün bilgisayar bana yeter.Kodlama dersleri alıp arada da oyun oynacağım o yüzden bu sistemi yazmış bulundum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı