Red Kit Kilopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 654 Çözümler 1 13 Ocak 2022 #11 Kasa modeliniz nedir? Hava akışı yeterli mi? Sisteminiz yeterince temiz ve macun yenilendi mi? Yalnızca işlemciniz mi ısınıyor?
Kasa modeliniz nedir? Hava akışı yeterli mi? Sisteminiz yeterince temiz ve macun yenilendi mi? Yalnızca işlemciniz mi ısınıyor?
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #12 Silinen üye dedi: Termal macunu değiştirsin tamam ama stokla gene yüksek kalacak sıcaklık. Genişletmek için tıkla... 80 derece kadar değil ayarlarını düzgün yaparsa yükte maksimum o değere ulaşır direk sıvı soğutmaya yönelmeye gerek yok. Red Kit dedi: Kasa modeliniz nedir? Hava akışı yeterli mi? Sisteminiz yeterince temiz ve macun yenilendi mi? Yalnızca işlemciniz mi ısınıyor? Genişletmek için tıkla... Boşta 80 derece demiş adam kasada sıcak füzyon yapsa o kadar olur.
Silinen üye dedi: Termal macunu değiştirsin tamam ama stokla gene yüksek kalacak sıcaklık. Genişletmek için tıkla... 80 derece kadar değil ayarlarını düzgün yaparsa yükte maksimum o değere ulaşır direk sıvı soğutmaya yönelmeye gerek yok. Red Kit dedi: Kasa modeliniz nedir? Hava akışı yeterli mi? Sisteminiz yeterince temiz ve macun yenilendi mi? Yalnızca işlemciniz mi ısınıyor? Genişletmek için tıkla... Boşta 80 derece demiş adam kasada sıcak füzyon yapsa o kadar olur.
Cemalf7 Kilopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 168 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yönetim Bilişim Sistemleri 14 Ocak 2022 #13 Bende aynı işlemciyi kullanıyorum stok soğutucuyla sıcaklık ortalama boşta 56 yükde 72 oluyor. Sizdeki değerler hiç normal değil.
Bende aynı işlemciyi kullanıyorum stok soğutucuyla sıcaklık ortalama boşta 56 yükde 72 oluyor. Sizdeki değerler hiç normal değil.
ivybridge Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 460 Makaleler 1 14 Ocak 2022 #14 Undervolt yapmanı tavsiye ederim. CPB'den hem daha fazla performans alır hem de hemen hemen aynı sıcaklıklar da kullanabilirsin.
Undervolt yapmanı tavsiye ederim. CPB'den hem daha fazla performans alır hem de hemen hemen aynı sıcaklıklar da kullanabilirsin.