R5 3600 ve 2070S ile oynuyorum oyunu. Ama oyunda anlamadığım bir şey var. Bir kasma değil ama oyun akıcı değil. BF1'de ise böyle bir sorun yok bunu nasıl çözebilirim?
@grepzl ya oyuna pack geldi ya da Windows güncelleme sonrası performans kaybı bende de oldu. Bu dediğim olay yaklaşık 3 haftadır var. 85MİN 105AVG 150MAX FPS alıyorum ama yine de akıcılıkta bir kayıp oldu, tam anlamıyla çözebilmiş değilim. İşlemci kullanımı eskisi gibi en yüksek % 83e çıkıyor. Çok bir darboğaz yaşamıyorum ama var bir sorun anlayamadım. Sistemim R5 3600 + 2070 Super.
@grepzl ya oyuna pack geldi ya da Windows güncelleme sonrası performans kaybı bende de oldu. Bu dediğim olay yaklaşık 3 haftadır var. 85min 105AVG 150 Max FPS alıyorum ama yine de akıcılıkta bir kayıp oldu, tam anlamıyla çözebilmiş değilim. İşlemci kullanımı eskisi gibi en yüksek % 83e çıkıyor. Çok bir darboğaz yaşamıyorum ama var bir sorun anlayamadım. Sistemim R5 3600 + 2070 Super.
@onur_kakilli5 Evet hocam 2K Herşey Ultrada. Daha çok şu haritalarda (ARRAS,PANZERSTORM,HAMADA,AERODROME) oynuyorum. Karlı ve yağışlı haritalar olan NARVİK,FİJEL652, TWİSTED STEEL maplerinde ortalamadan -10fps alıyor.
@onur_kakilli5 evet hocam 2K her şey Ultra'da. Daha çok şu haritalarda (arras, panzerstorm, hamada, aerodrome) oynuyorum. Karlı ve yağışlı haritalar olan narvik, fijel652, twisted Steel maplerinde ortalamadan -10FPS alıyor.
İşlemci 4.2GHz 1.15v ve ekran kartı 1950MHz 0.956v sabit GHz+voltajda çalıştırıyorum. Bu anlam veremediğim problemden önce ortalama 115 FPS'leri görüyordum. Yaklaşık %10luk kayıp var.
İşlemci 4.2GHz 1.15v ve ekran kartı 1950MHz 0.956v sabit GHz+voltajda çalıştırıyorum. Bu anlam veremediğim problemden önce ortalama 105 FPS'leri görüyordum.