R5 3600 sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Jhilia

Picopat
Daha fazla  
RAM
Corsair CLX 8x2 16 GB 3000 MHz CL16
SSD veya HDD modeli
500 GB Samsung evo SSD
Ekran kartı
XFX RX 5500 XT 4 GB
Anakart
MSI A320m pro max
İşlemci
Ryzen 5 3600 işlemci 4.2 GHz
Mavi ekran alıyorum. Bazen de arka plan siyah oluyor ve sadece fare imleci kalıyor ekranda ve donup kalıyor. İmleç de hareket ettiremiyorum, donup kalıyor. Dump dosyalarını paylaştım, yardımcı olursanız sevinirim.

Mavi ekran alıyorum. Bazen de arka plan siyah oluyor ve sadece fare imleci kalıyor ekranda ve donup kalıyor. İmleç de hareket ettiremiyorum, donup kalıyor. Dump dosyalarını paylaştım, yardımcı olursanız sevinirim.

erişim reddeildi diyor. herkese açık olarak yeniden paylaşın

Tekrar deneyebilir misiniz? Kusura bakmayın pek bilgi sahibi değilim drive üzerinde. En son aldığım mavi ekrandaki hata kodu da bu şekilde; DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

@uroxx7

En son aldığım mavi ekran hatasının dump dosyası da bu şekilde.

Son düzenleme:
Bugün içerisinde incelerim.

Şimdiden teşekkür ederim geri dönüşünüzü bekliyor olacağım.

Son olarak bir de şöyle bir durum var YouTube'da video izliyordum bazen de bilgisayarı açık bıraktığımda ekran siyah oluyor donup kalıyor öyle. Bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Bu sorunun kaynağını da dump dosyalarında bulabilirseniz ve bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Şimdiden teşekkür ederim geri dönüşünüzü bekliyor olacağım.

Son olarak bir de şöyle bir durum var YouTube'da video izliyordum bazen de bilgisayarı açık bıraktığımda ekran siyah oluyor donup kalıyor öyle. Bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Bu sorunun kaynağını da dump dosyalarında bulabilirseniz ve bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.

Hemen inceliyorum

Hemen inceliyorum
Disk testi yaparmısınız ? @Jhilia
Sürücü kaynaklı gözüküyor.
Ama disklerinizde veya disk denetliyicisi sürücüsünde sorun olabilir.
Aygıt yöneticisine bi bakın orada ünlem işaretli sürücü var mı ?
Varsa o sürücüyü ya devre dışı bırakın ya da güncel sürümünü bulun.

Son düzenleme:
Disk sağlığını kontrol etmiştim %99 iyi durumda yazıyordu ünlem benzeri bir durumla da karşılaşmadım şimdi baktım. Yeni bir depolama birimi alırsam problemimi çözer mi sizce? Mavi ekranların kodları genelde farklı oluyor o yüzden sorma gereği duydum. Teşekkür ederim yardımınız için.

Disk sağlığını kontrol etmiştim %99 iyi durumda yazıyordu ünlem benzeri bir durumla da karşılaşmadım şimdi baktım. Yeni bir depolama birimi alırsam problemimi çözer mi sizce? Mavi ekranların kodları genelde farklı oluyor o yüzden sorma gereği duydum. Teşekkür ederim yardımınız için.
Olabilir. Windows Update de güncelleme varsa güncelleme yapın.

Deneyip geri dönüş sağlayacağım şimdiden teşekkürler.

Ekranım bu şekilde oluyor ve rest atmam gerekiyor arka plan siyah mouse imleci var hareket etmiyor neden olabilir?

@uroxx7

Dosya Ekleri

• IMG_20240212_052120.jpg
    IMG_20240212_052120.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Deneyip geri dönüş sağlayacağım şimdiden teşekkürler.

Ekranım bu şekilde oluyor ve rest atmam gerekiyor arka plan siyah mouse imleci var hareket etmiyor neden olabilir?

@uroxx7
Windows da bir sıkıntı olabilir. Bilemiyorum her çözüm format değil ama bi temiz kurulum yapın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı