Merhaba, ben geçen sene bir bilgisayar topladım. RTX 2060 Super ekran kartı var fakat Valorant'da 150-180 arası dolaşıyor FPS'im. Bakıyorum videolara, adamlar aynı ekran kartıyla 250-300 FPS alıyor. Anlamadım.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
Merhaba, ben geçen sene bir bilgisayar topladım. RTX 2060 Super ekran kartı var fakat Valorant'ta 150-180 arası dolaşıyor FPS'im. Bakıyorum videolara, adamlar aynı ekran kartıyla 250-300 FPS alıyor. Anlamadım.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600.
Hocam oyun içi grafik ayarları en yüksekte 150-160 en düşükte oynuyorum ben daha iyi gözüküyor bence 170-180 arası pek değiştirmiyor. Driver güncelliğine nereden bakacağım?
Hocam oyun içi grafik ayarları en yüksekte 150-160 en düşükte oynuyorum ben daha iyi gözüküyor bence 170-180 arası pek değiştirmiyor. Driver güncelliğine nereden bakacağım?
Oyun açıkken arka planda çalışan herhangi bir uygulama olabilir mi? Görev yöneticisinden bakabilirsin. Yoksa adamların ayarları seninkinden düşük olabilir veya diğer parçaları daha iyi olabilir. Başka bir şey aklıma gelmedi açıkçası.
Oyun açıkken arka planda çalışan herhangi bir uygulama olabilir mi? Görev yöneticisinden bakabilirsin. Yoksa adamların ayarları seninkinden düşük olabilir veya diğer parçaları daha iyi olabilir. Başka bir şey aklıma gelmedi açıkçası.
Hocam aynı parçaları fakat benim PSU 550W Bronze o sıkıntı çıkarır mı? Adamın ayarları aynı, arka planda çalışan hocam tabii ki uygulama var o nasıl soru?
Hocam aynı parçaları fakat benim PSU 550W Bronze o sıkıntı çıkarır mı? Adamın ayarları aynı, arka planda çalışan hocam tabii ki uygulama var o nasıl soru?
@445968 Evet aynı. Hocam denerim ama nasıl konuşacağım o zaman arkadaşlarımla? Hani onu geçtim doğru düzgün işlemci bile kullanmıyor, en fazla 5 FPS değiştirir bence ama denerim 1 saate.