Merhaba arkadaşlar, ben hala Windows 10 kullanmaktayım. Sistemim aşağıdaki gibi, oyun ve yazılım çizim programları kapsamında Windows 11 şu an stabil mi? Bir de sormak istediğim bir konu var kuruluma başlamadan yapmam gereken bir ayar var mı? Windows 10 gibi UEFI boot yapıp kurabilir miyim? Technopat'ta Recep Baltaş'ın sunduğu Windows 11 başlığından ISO dosyasını indirsem onu kullanabilir miyim?
Windows 10 gibi UEFI boot yapıp kurabilir miyim? Technopat'ta Recep Baltaş'ın sunduğu Windows 11 başlığından ISO dosyasını indirsem onu kullanabilir miyim?
Windows 11 pro kullanıyorum 1 defa mavi ekran aldım. Arada takılmalar oluyor ama Windows 10 da böyle şeyler yaşamadım. Bence stabil olana kadar Windows 10'da kalmanı tercih ederim.
Çok bekledim de hocam geçmek için en son yeniden sıfır kurulum yapmak istiyorum komple oyun dosylarına kadar, o yüzden acaba geçsem mi diye düşünüyorum.
Çok bekledim de hocam geçmek için en son yeniden sıfır kurulum yapmak istiyorum komple oyun dosylarına kadar, o yüzden acaba geçsem mi diye düşünüyorum.
Windows 11 pro kullanıyorum 1 defa mavi ekran aldım. Arada takılmalar oluyor ama Windows 10 da böyle şeyler yaşamadım. Bence stabil olana kadar Windows 10'da kalmanı tercih ederim.