Bende 3600 kullanıyorum hocam alabileceğiniz en iyi ekran kartı ya RX6600 ya da RTX3060 seçim size bağlı ben 6600 almayı düşünüyorum elimdeki RX 5600XT satılınca ikinci ellerde ASUS veya MSI öne çıkıyor 4000 TL'ye var kutulu garantili buldum onu alacağım eğer sadece oyunsa bence 6600 seçin.
Bana Max 4K benim sistemle uyumlu AMD ekran kartı söyler misin sistemin bu haliyle asettoda Online'da 20 30 FPS alıyorum düşük ayarlarda o yüzden ekran kartı almak istiyorum asettoyuda kasmadan oynamak istiyorum
Bana Max 4K benim sistemle uyumlu AMD ekran kartı söyler misin sistemin bu haliyle asettoda Online'da 20 30 FPS alıyorum düşük ayarlarda o yüzden ekran kartı almak istiyorum asettoyuda kasmadan oynamak istiyorum
Ekran kartları her anakarta uyumludur önemli olan işlemciniz ile darboğaz yaşamamanızdır tavsiyede bulunduğumuz ekran kartları hem anakartınız hem de işlemciniz ile uyumludur.