R5 3600 sisteme 4000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
4000
Düşüncelerimi belirttim kankam yanlışım var ise kusura bakma son ve kesin tavsiyem 3060.

4K bütçem var 2.el düşünebilirim Max 4500 olur işlemcim anakartım vs uyumludur değil mi bu ekran kartına NVIDIA 3050

3060'lar 5kdam 6kdan başlıyor AMD ekran kartı almak istemiyorum NVIDIA almak istiyorum

4K bütçem var 2.el düşünebilirim Max 4500 olur işlemcim anakartım vs uyumludur değil mi bu ekran kartına NVIDIA 3050.

3060'lar 5kdam 6kdan başlıyor AMD ekran kartı almak istemiyorum NVIDIA almak istiyorum.

3000 serisi bulamazsınız bu paraya anca 2000 serisinde bir şeyler bulursunuz.

4K bütçem var 2.el düşünebilirim Max 4500 olur işlemcim anakartım vs uyumludur değil mi bu ekran kartına NVIDIA 3050.

3060'lar 5kdam 6kdan başlıyor AMD ekran kartı almak istemiyorum NVIDIA almak istiyorum.

Hocam neden? Şu aralar düşük bütçede NVIDIA iyice saçmaladı.

Evet hocam NVIDIA biraz daha stabil ama bu AMD de sorun yaşacağınız anlamına gelmiyor ve performans farkına hayatta değmez.

Bana Max 4K benim sistemle uyumlu AMD ekran kartı söyler misin sistemin bu haliyle asettoda Online'da 20 30 FPS alıyorum düşük ayarlarda o yüzden ekran kartı almak istiyorum asettoyuda kasmadan oynamak istiyorum

6600 en mantıklısı.

Çok daha iyi değil ama genel olarak biraz daha iyi ama bu 6600 ile 2060 arasındaki farkı kapatmaya yet.

Bana Max 4K benim sistemle uyumlu AMD ekran kartı söyler misin sistemin bu haliyle asettoda Online'da 20 30 FPS alıyorum düşük ayarlarda o yüzden ekran kartı almak istiyorum asettoyuda kasmadan oynamak istiyorum

Ekran kartları her anakarta uyumludur önemli olan işlemciniz ile darboğaz yaşamamanızdır tavsiyede bulunduğumuz ekran kartları hem anakartınız hem de işlemciniz ile uyumludur.

İkinci el 6600 bakabilirsiniz istemezseniz sıfır 6500XT bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…