R5 3600 sisteme güç kaynağı tavsiyesi

Bir de benim sistem için minimum kaç yeterli olacaktır onu da söylerseniz NZXT tarafında ona göre 650- 750 tercihimi yapayım.

Bir de benim sistem için minimum kaç yeterli olacaktır onu da söylerseniz NZXT tarafında ona göre 650- 750 tercihimi yapayım.
650w yeterli gelecektir zaten 80 plus Gold olduğu için sahip olduğu watt değerinin %85'inin fazlasını size suna biliyor .

650-750 tercihini de sayenizde yaptım son kez şu ikisi: Bronze - Gold arasından hangisi sorusunu sorayım sonra da satın alayım :=)

Öncekisi bronzmuş bunu Gold alayım bir süre rahat ettirsin teşekkürler tüm mesaj atanlara.

NZXT 650W C650 80+ Gold​

Modelini satın aldım.

650-750 tercihini de sayenizde yaptım son kez şu ikisi: Bronze - Gold arasından hangisi sorusunu sorayım sonra da satın alayım :=)
İkisi arasında ki fark ilk olarak parça kalitesi . ikinci olarak 80 plus bronze %85 , gold sertifikalı olan %92 oranda psu'nun gücünü kullana biliyor . Son olarakta bronze olan yarı modüler , gold olan tam modüler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…