Bir de bazı arkadaşlar benim anakartımı OC yapacak kişilere pek önermiyorlar. OC yapacaksanız Gigabyte S2H alın diyorlar. Benim Anakartım ile S2H arasında ne gibi farklar var? Neden benim kullandığım ana kart OC için önerilmiyor?
Bir de bazı arkadaşlar benim anakartımı OC yapacak kişilere pek önermiyorlar. OC yapacaksanız Gigabyte S2H alın diyorlar. Benim Anakartım ile S2H arasında ne gibi farklar var?
Bir de bazı arkadaşlar benim anakartımı OC yapacak kişilere pek önermiyorlar. OC yapacaksanız Gigabyte S2H alın diyorlar. Benim anakartım ile S2H arasında ne gibi farklar var? Neden benim kullandığım anakart OC için önerilmiyor?
Neden böyle bir şey öneriyorlar bilmiyorum anakart konusunda ASUS en tepe konumdadır bunları görmezden gelin sisteminiz yeterince güzel sorunuza cevap olarak bulduysam konuyu kilitlemek amaçlı çözüm olarak işaretler misiniz?
Neden böyle bir şey öneriyorlar bilmiyorum anakart konusunda ASUS en tepe konumdadır bunları görmezden gelin sisteminiz yeterince güzel sorunuza cevap olarak bulduysam konuyu kilitlemek amaçlı çözüm olarak işaretler misiniz?