R5 3600 sistemler nasıldır?

Kullanan birine sormak istiyorsan @kino'ya sorabilirsin.
İnternette tonlarca yorum bulabilirsin ama hem testlere inanmıyorsun hem öneren kullanıcılara inanmıyorsun.

Benim attığım sistemde çok daha iyi performans alabilirsin. Neden hâlâ bu sistemleri almak istediğini anlamıyorum.

Dostum gaminggentrdeki XT değil GameGaraj'daki XT.

Dikkatli bak ilk attığını söylüyorum Corsair kasalı
Dostum game garajdaki sistem le ekran kartı vs aynı. Ve ilerde kasa ve psu ile uğraşmak istemiyorum. O yüzden

Dikkatli bak ilk attığını söylüyorum Corsair kasalı

Dostum game garajdaki sistem le ekran kartı vs aynı. Ve ilerde kasa ve psu ile uğraşmak istemiyorum. O yüzden
Ha okey. Dostum sana kalmış hangisini alırsan al umarım yararına dokunur. Ki hangisini seçersen seç hepsi doğru seçimdir.

Abi şu son cümleyi anlamadım "sistemin iyi olunca daha iyi oyunlara da bakarsın zaten merak etme" bu cümle
Yani şu anki sistem kötü mü?

Rica ederim iyi geceler. Hangisini alacağını merak ediyorum bunlar olabilir veya başka olabilir. Haberdar olmak isterim.
Tabii siparişten sonra hemen iletirim bu konu üzerinden. Galiba ilk attığın sistemi alırım gibi duruyor ya da sinerjidekini ama ben garanti olsun diye galiba gaming gecesini de bi bekliycem

Tabii siparişten sonra hemen iletirim bu konu üzerinden. Galiba ilk attığın sistemi alırım gibi duruyor ya da sinerjidekini ama ben garanti olsun diye galiba gaming gecesini de bi bekliycem
Bekle bence de belki daha iyisini daha ucuza yakalayabilirsin.

Bekle bence de belki daha iyisini daha ucuza yakalayabilirsin.
@Furkan GRFN dün gece baktığımız senin ilk attığın sistem şuan 250 lira daha pahalı
@Furkan GRFN @matrax33 @Indra128

Şans eseri denk geldim sisteme bir bakar mısınız bana çok güzel gibi geldi bir tek galiba RAM'leri yükseltirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…