llowland Decapat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #21 Mustafa2934 dedi: Ben R5 2600 ile Aerocool verkho4 kullanıyorum bakman için link atmıştım. Genelde termal macun yenilemeden önce yarım saat oyun oynayıp sonra başlıyorum vidaları çıkarttıktan sonra sağa ve sola çevirerek çıkartıyorum. Genişletmek için tıkla... Cylon 4'ün yanında gelen termal macun iyi midir? İyi değilse hangi marka almalıyım?
Mustafa2934 dedi: Ben R5 2600 ile Aerocool verkho4 kullanıyorum bakman için link atmıştım. Genelde termal macun yenilemeden önce yarım saat oyun oynayıp sonra başlıyorum vidaları çıkarttıktan sonra sağa ve sola çevirerek çıkartıyorum. Genişletmek için tıkla... Cylon 4'ün yanında gelen termal macun iyi midir? İyi değilse hangi marka almalıyım?
Mustafa2934 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknikeri 27 Ekim 2020 #22 llowland dedi: Cylon 4'ün yanında gelen termal macun iyi midir? İyi değilse hangi marka almalıyım? Genişletmek için tıkla... İyi mi kötümü bilmiyorum ben yanında geleni kullanmadım elimde Cooler Master MasterGel Pro var onu kullandım şuan gayet memnunum.
llowland dedi: Cylon 4'ün yanında gelen termal macun iyi midir? İyi değilse hangi marka almalıyım? Genişletmek için tıkla... İyi mi kötümü bilmiyorum ben yanında geleni kullanmadım elimde Cooler Master MasterGel Pro var onu kullandım şuan gayet memnunum.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #23 Mustafa2934 dedi: Cama değmez kasanın özelliklerine baktım kasan 160mm soğutucuyu destekliyor Cylon 4 ise 126 mm yüksekliğe sahip camla arasında 34 mm var. Genişletmek için tıkla... Cylon 4, 160mm yükseliğe sahip bir soğutucu. Siz genişliğe bakmışsınız. Kasanın desteği zaten 160mm. Cama temas etme ihtimali yüksek.
Mustafa2934 dedi: Cama değmez kasanın özelliklerine baktım kasan 160mm soğutucuyu destekliyor Cylon 4 ise 126 mm yüksekliğe sahip camla arasında 34 mm var. Genişletmek için tıkla... Cylon 4, 160mm yükseliğe sahip bir soğutucu. Siz genişliğe bakmışsınız. Kasanın desteği zaten 160mm. Cama temas etme ihtimali yüksek.