AX400 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.470 Çözümler 2 14 Mayıs 2020 #1 Ryzen 5 3600 gibi bir işlemciyi besleyebilecek soğutucu önerisi arıyorum. Overclock hiç yapmadım ama yapabilirim. Ucuz olan işimi görür mü yoksa uzun vadede beş tane borulu almak mı mantıklı karar veremedim. Aklımda iki model var siz hangisini tavsiye edersiniz? 1) https://www.hepsiburada.com/dark-fr...-dkccx124r-p-HBV00000APKL3?magaza=Hepsiburada 2)https://www.hepsiburada.com/dark-fr...u-dkccx120-p-HBV000003H8KE?magaza=Hepsiburada
Ryzen 5 3600 gibi bir işlemciyi besleyebilecek soğutucu önerisi arıyorum. Overclock hiç yapmadım ama yapabilirim. Ucuz olan işimi görür mü yoksa uzun vadede beş tane borulu almak mı mantıklı karar veremedim. Aklımda iki model var siz hangisini tavsiye edersiniz? 1) https://www.hepsiburada.com/dark-fr...-dkccx124r-p-HBV00000APKL3?magaza=Hepsiburada 2)https://www.hepsiburada.com/dark-fr...u-dkccx120-p-HBV000003H8KE?magaza=Hepsiburada
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.062 Çözümler 11 Yer Türkiye 14 Mayıs 2020 #2 Hiçbirisini tavsiye etmem. Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcıalem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.bilisimport.com.tr
Hiçbirisini tavsiye etmem. Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcıalem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.bilisimport.com.tr
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #3 Bence biraz daha bütçe yükseltilerek Arctic Freezer alınmalı. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Bence biraz daha bütçe yükseltilerek Arctic Freezer alınmalı. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 14 Mayıs 2020 #4 Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcıalem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.bilisimport.com.tr
Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcıalem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.bilisimport.com.tr
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.062 Çözümler 11 Yer Türkiye 14 Mayıs 2020 #5 AirJET dedi: Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcıalem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.bilisimport.com.tr Genişletmek için tıkla... alihanvardertyok dedi: Bence biraz daha bütçe yükseltilerek Arctic Freezer alınmalı. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Benim yorumumu beğenebilirdiniz.
AirJET dedi: Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcıalem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.bilisimport.com.tr Genişletmek için tıkla... alihanvardertyok dedi: Bence biraz daha bütçe yükseltilerek Arctic Freezer alınmalı. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Benim yorumumu beğenebilirdiniz.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 14 Mayıs 2020 #6 Arctic Freezer 34 eSport öneririm, zaten bi' üstteki arkadaşlar linkleri bırakmışlar. Eğer bütçenizi aşıyorsa şu ürüne bakabilirsiniz: Cooler Master Hyper212 LED Intel 2011/1366/1156/1155/775 AMD FM1/AM Serisi Uyumlu 924160 | Trendyol
Arctic Freezer 34 eSport öneririm, zaten bi' üstteki arkadaşlar linkleri bırakmışlar. Eğer bütçenizi aşıyorsa şu ürüne bakabilirsiniz: Cooler Master Hyper212 LED Intel 2011/1366/1156/1155/775 AMD FM1/AM Serisi Uyumlu 924160 | Trendyol
AX400 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.470 Çözümler 2 14 Mayıs 2020 #7 O kadar bütçem yok, ikisi arasından hangisini tavsiye edersiniz?
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 14 Mayıs 2020 #8 AX400 dedi: O kadar bütçem yok, ikisi arasından hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Attıkların iyi soğutucular değiller onları alma attığımız soğutucuyu al.
AX400 dedi: O kadar bütçem yok, ikisi arasından hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Attıkların iyi soğutucular değiller onları alma attığımız soğutucuyu al.
AX400 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.470 Çözümler 2 14 Mayıs 2020 #9 Lady Hellbender dedi: Arctic Freezer 34 eSport öneririm, zaten bi' üstteki arkadaşlar linkleri bırakmışlar. Eğer bütçenizi aşıyorsa şu ürüne bakabilirsiniz: Cooler Master Hyper212 LED Intel 2011/1366/1156/1155/775 AMD FM1/AM Serisi Uyumlu 924160 | Trendyol Genişletmek için tıkla... Sadece CM olması dışında fark var mı çünkü diğerinde de 5 ısı borusu var? AirJET dedi: Attıkların iyi soğutucular değiller onları alma attığımız soğutucuyu al. Genişletmek için tıkla... Hocam 300tl bütçem var ve hemen almam lazım napabilirim parayı yoktan mı var edeyim?
Lady Hellbender dedi: Arctic Freezer 34 eSport öneririm, zaten bi' üstteki arkadaşlar linkleri bırakmışlar. Eğer bütçenizi aşıyorsa şu ürüne bakabilirsiniz: Cooler Master Hyper212 LED Intel 2011/1366/1156/1155/775 AMD FM1/AM Serisi Uyumlu 924160 | Trendyol Genişletmek için tıkla... Sadece CM olması dışında fark var mı çünkü diğerinde de 5 ısı borusu var? AirJET dedi: Attıkların iyi soğutucular değiller onları alma attığımız soğutucuyu al. Genişletmek için tıkla... Hocam 300tl bütçem var ve hemen almam lazım napabilirim parayı yoktan mı var edeyim?
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #10 GungorMemis dedi: Benim yorumumu beğenebilirdiniz. Eki Görüntüle 562360 Genişletmek için tıkla... Aynı anda paylaşılmış ise bilemem. Ayrıca Bilişim Port üzerinden link paylaşmışsınız. N11, Gittigidiyor gibi siparişin ulaşmasının ardından ödemenin onaylanması prensibine dayanan alışveriş kanallarını daha başarılı buluyorum. AX400 dedi: Sadece CM olması dışında fark var mı çünkü diğerinde de 5 ısı borusu var? Hocam 300tl bütçem var ve hemen almam lazım napabilirim parayı yoktan mı var edeyim? Genişletmek için tıkla... O zaman OC ya da CPB gibi işlemler yapmadan stok kullanın. Bütçenizi arttırıp bu belirtilen soğutucuyu düşünün.
GungorMemis dedi: Benim yorumumu beğenebilirdiniz. Eki Görüntüle 562360 Genişletmek için tıkla... Aynı anda paylaşılmış ise bilemem. Ayrıca Bilişim Port üzerinden link paylaşmışsınız. N11, Gittigidiyor gibi siparişin ulaşmasının ardından ödemenin onaylanması prensibine dayanan alışveriş kanallarını daha başarılı buluyorum. AX400 dedi: Sadece CM olması dışında fark var mı çünkü diğerinde de 5 ısı borusu var? Hocam 300tl bütçem var ve hemen almam lazım napabilirim parayı yoktan mı var edeyim? Genişletmek için tıkla... O zaman OC ya da CPB gibi işlemler yapmadan stok kullanın. Bütçenizi arttırıp bu belirtilen soğutucuyu düşünün.