R5 3600 ve 1050 Ti sistem kasıyor

BerkAli

Femtopat
4-5 gün evvel PUBG Mobile'de çatur çutur oynuyorum, sabit 59 FPS alıyorum ve nedense bilinmez ama sabit FPS almama rağmen oyunun akıcılığı gitti. Kasa kasa oynuyor gibiyim. GTA 5, PUBG Lite gibi oyunlarda kasma yok ama sadece mobilde var. Nedeni ne olabilir?

İşlemcim: AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor.
Ekran kartı: GeForce GTX 1050 Ti.
16 GB RAM DDR4 ve 550 GB'lik SSD var.

4-5 gün evvel PUBG Mobile'de çatur çutur oynuyorum, sabit 59 FPS alıyorum ve nedense bilinmez ama sabit FPS almama rağmen oyunun akıcılığı gitti. Kasa kasa oynuyor gibiyim. GTA 5, PUBG Lite gibi oyunlarda kasma yok ama sadece mobilde var. Nedeni ne olabilir?

İşlemcim: AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor.
Ekran kartı: GeForce GTX 1050 Ti.
16 GB RAM DDR4 ve 550 GB'lik SSD var.
Sanırım oyun ile alakalı bir kişi daha bu sorunun yaşıyordu forumda.

Öncelikle sisteminiz uyumsuz. İşlemciniz 10'ken ekran kartı 2 gibi kalmış. Msi afterburner ile oyun içi değerleri paylaşabilir misiniz?
Arkadaşın dediği gibi işlemci Rtx2080'i bile kaldırabilecekken 1050ti'ın eline düşmüş. İşlemci ve ekran kartı saçma tercihler olmuş ama FPS düşüşünün bunun ile alakalı olmadığını düşünüyorum.
Tek cümle ile konuya noktayı koyacağım.

Emülatör bozuk, gerçek PUBG indirin.
Katılıyorum 😃

Arkadaşın dediği gibi işlemci RTX2080'i bile kaldırabilecekken 1050 Ti'ın eline düşmüş. İşlemci ve ekran kartı saçma tercihler olmuş ama FPS düşüşünün bunun ile alakalı olmadığını düşünüyorum.

Katılıyorum 😃

Eski sistemime İşlemci, RAM, Anakart aldım eski ekran kartının hala değişmedim :D çünkü param kalmadı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı