R5 3600 ve 144 Hz Monitörlü Sistem Toplama

Makaleler
2
Bir kaç yıl sonra ekran kartı upgrade edebilirim şu anlık RX580 düşündüm. Önerilerinizi bekliyorum.

Ryzen 5 3600 var Rx 5500xt 8 gb ekran kartı taktırdım sıfır ürün cuma günü aldım, FIFA 20 de ultra ayarlarda tıtreme bozulma yapıyor... Bu ıslemcıye bıraz daha kalıtelı bır ekran kartı al abı.. bütce varsa Nvıdıa tabı

Ya işlemcini düşür ya da ekran kartını yüselt. 8G olduğuna bakma çok da güçlü bi ekran kartı değil. Ben kullanıyorum

Şu Gamepower kasalı PC'leri önermeden önce Allah için bir araştırın ya: Kasa Bu Yüzden Önemlidir! - Technopat Sosyal

Neden R5 3600'e takılmasın? 2600 ile 3600 arasında çok belirgin tek çekirdek performans artışı var.

@eth RX 580 Armor önermem, sıcak çalışan bir kart. Koyduğunuz Corsair kasa yerine daha iyi tercihler yapılabilir, içindeki PSU eski, biraz da sorunlu bir model. Sistem için bütçenizi belirtir misiniz? Daha iyisi alınır.
Her şey mükemmel sadece 8 GB daha RAM eklemen lazım ilerde.
Gamepower kasa mükemmel, aynen. Oku: Kasa Bu Yüzden Önemlidir! - Technopat Sosyal

6000 TL sistemde R5 3600 olmaz. Sırf R5 3600 alıcam diye ekran kartından kısmaya çalışmamalı. Ve eğer kasanın hava akışına çok takıntılıysa özelleştir bölümünden kasayı değiştirebilir. Önemli olan parça kalitesi.

Arkadaşlar ileride ekran kartı yükselteceğini belirtmiş zaten. Hocam şuanki kullandığınız bilgisayarınızın özellikleri neler?

Arkadaşın kasası Corsair Carbide Spec-04, 600W 80+ Bronz FSP bir PSU'su var ve benim de kullanmış olduğum bir kasadır. Kesinlikle fiyatına göre en iyi PSU ve Toz dayanıklılığına sahiptir. Kardeşi 05'ten daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…