- Makaleler
- 2
Bir kaç yıl sonra ekran kartı upgrade edebilirim şu anlık RX580 düşündüm. Önerilerinizi bekliyorum.
Her şey mükemmel sadece 8 GB daha RAM eklemen lazım ilerde.Bir kaç yıl sonra ekran kartı upgrade edebilirim şu anlık RX580 düşündüm. Önerilerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 539959
Şu Gamepower kasalı PC'leri önermeden önce Allah için bir araştırın ya: Kasa Bu Yüzden Önemlidir! - Technopat SosyalRyzen 5 3600'a takılma bence.
![]()
Frieden | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | PNY RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Gamepower kasa mükemmel, aynen. Oku: Kasa Bu Yüzden Önemlidir! - Technopat SosyalHer şey mükemmel sadece 8 GB daha RAM eklemen lazım ilerde.
Şu Gamepower kasalı PC'leri önermeden önce Allah için bir araştırın ya: Kasa Bu Yüzden Önemlidir! - Technopat Sosyal
Neden R5 3600'e takılmasın? 2600 ile 3600 arasında çok belirgin tek çekirdek performans artışı var.
@eth RX 580 Armor önermem, sıcak çalışan bir kart. Koyduğunuz Corsair kasa yerine daha iyi tercihler yapılabilir, içindeki PSU eski, biraz da sorunlu bir model. Sistem için bütçenizi belirtir misiniz? Daha iyisi alınır.
Gamepower kasa mükemmel, aynen. Oku: Kasa Bu Yüzden Önemlidir! - Technopat Sosyal
Arkadaşın kasası Corsair Carbide Spec-04, 600W 80+ Bronz FSP bir PSU'su var ve benim de kullanmış olduğum bir kasadır. Kesinlikle fiyatına göre en iyi PSU ve Toz dayanıklılığına sahiptir. Kardeşi 05'ten daha iyidir.Şu Gamepower kasalı PC'leri önermeden önce Allah için bir araştırın ya: Kasa Bu Yüzden Önemlidir! - Technopat Sosyal
Neden R5 3600'e takılmasın? 2600 ile 3600 arasında çok belirgin tek çekirdek performans artışı var.
@eth RX 580 Armor önermem, sıcak çalışan bir kart. Koyduğunuz Corsair kasa yerine daha iyi tercihler yapılabilir, içindeki PSU eski, biraz da sorunlu bir model. Sistem için bütçenizi belirtir misiniz? Daha iyisi alınır.
Gamepower kasa mükemmel, aynen. Oku: Kasa Bu Yüzden Önemlidir! - Technopat Sosyal
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.