R5 3600 ve 1660 Ti sistem nasıl?

Bütçe
8500

Hasat112

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sistemi inceleyip değişiklik yapmam gereken yer var mı? Bakabilir misiniz? Bütçem 8500. sadece oyun odakli bir sistem olacak. Ekran kartıyla 3-4 yıl sonra oyunları yüksek ayarda oynasam bile olur. Sonrasında yülseltebilirim. CS gibi oyunları oynamam sadece hikayeli oyunları oynarım. Monitör dahil bir sistem olacak ama ona daha karar vermedim yardımlarınızı bekliyorum. Hepsini Akakçe'den buldum.

R5 3600 1700.
MSI Tomahawk 760.
G.Skill Ripjaws 2x8 640.
Samsung 860 EVO 500 GB SSD 510.
MSI 1660 Ti Ventus 3233.
MSI MAG 100M kasa 584.
Cooler Master mve white PSU 630.

Toplam 7547 yaptı. Üstünede önereceğiniz monitörle 100-200 lira oynayabilir fiyat.

Merhaba, sistemi inceleyip değişiklik yapmam gereken yer var mı? Bakabilir misiniz? Bütçem 8500. sadece oyun odakli bir sistem olacak. Ekran kartıyla 3-4 yıl sonra oyunları yüksek ayarda oynasam bile olur. Sonrasında yülseltebilirim. CS gibi oyunları oynamam sadece hikayeli oyunları oynarım. Monitör dahil bir sistem olacak ama ona daha karar vermedim yardımlarınızı bekliyorum. Hepsini Akakçe'den buldum.

R5 3600 1700.
MSI Tomahawk 760.
G.Skill Ripjaws 2x8 640.
Samsung 860 EVO 500 GB SSD 510.
MSI 1660 Ti Ventus 3233.
MSI MAG 100M kasa 584.
Cooler Master mve white PSU 630.

Toplam 7547 yaptı. Üstünede önereceğiniz monitörle 100-200 lira oynayabilir fiyat.
Çok pahalı olmuş. Daha iyisi toplanır. Şu an telefonda olduğum için toplayamayacağım ama @RPM @Kokona Shiki hocalarım önerir.

Ekran Resmi 2021-01-14 14.14.35.png

Monitör hakkında pek bir fikrim yok genelde bunu öneriyorlar ama.

İşlemci:

Anakart:

RAM:

SSD:

Kasa:

Güç Kaynağı:

Ekran kartı için beklemenizi tavsiye ederim, RTX 3060 4.500 TL civarı gibi bir fiyata çıkarsa onu alın derim.

Çok pahalı olmuş. Daha iyisi toplanır. Şu an telefonda olduğum için toplayamayacağım ama @RPM @Kokona Shiki hocalarım önerir.

Bekliyorum önerilerinizi.

İşlemci:

Anakart:

RAM:

SSD:

Kasa:

Güç kaynağı:

Ekran kartı için beklemenizi tavsiye ederim, RTX 3060 4.500 TL civarı gibi bir fiyata çıkarsa onu alın derim.

Sağ olun bu daha uygun olmuş gerçekten. Peki ekran kartı çıkana kadar bu parçaların fiyatlarinda çok yükselme olur mu?

Overclock yapmayacaksan 10400F al.

Yok yapmayacağım ileride Intel değişecek falan diyorla ya o yüzden AMD istedim. Yükseltme yaparken fazla ugraşmayayim diye.

Eki Görüntüle 835319
Monitör hakkında pek bir fikrim yok genelde bunu öneriyorlar ama.

Önerilen bütün sistemlere bakacağım cevaplayan herkese teşekkür ederim.
İşlemci:

Anakart:

RAM:

SSD:

Kasa:

Güç kaynağı:

4-5 gün sonra ekran kartı hariç parçaları alayım diyorum. Yalnız harici ekran kartım olamayacağı için görüntü alamayacağım. Aldığım parçalarda sorun olup olmadığı bu evrede anlaşılır mı? Yoksa 1-2 ay daha fiyatlar çok fazla oynamaz deyip riske girmesem mi? Ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı