R5 3600 ve 1660S Valorant'ta kaç FPS vermeli?

İşletim sistemi
Windows 10
Olabilir hocam ama bazı arkadaşlarım son zamanlarda FPS'leri arttı.
Artık bilemiyorum bende de 50 FPS'lere düşmüştü, birden 90'lara çıktı, bende anlayamadım.

Hocam zaten ben RDR2 gibi bir oyunda neden 100 FPS vermiyor yahu diye sinirlenmiyorum vermesi gerekenden düşük veriyor. Veremese ben neden konu açayım?
Böyle bir düşüş oluyorsa suçu oyunda buluyorum ben.

Hocam sistem kaynaklı değil diyorsunuz yani değil mi?

Hocam zaten ben RDR2 gibi bir oyunda neden 100 FPS vermiyor yahu diye sinirlenmiyorum vermesi gerekenden düşük veriyor. Veremese ben neden konu açayım?

Hangi ayarlar da oynuyorsunuz RDR 2'yi?

Şimdi hocam demek istediğim görmedikten sonra ha RDR2 olmuş ha mario yani çok bir önem atfetmeyin diye söyledim. Monitörünüz 165 Hz miş o zaman maksimum 165 FPS görmeniz sizin için daha akıcı daha iyi olacaktır. Sistem kaynaklı olacağını düşünmüyorum.

Hocam bende zaten eskiden oynarken en fazla 150'lere düşüyordu. Problem yapmıyordum ama artık ölüm maçında 170'i zor görüyor.

Hocam oynamıyorum örnek verdim mesela ben Valorant'da neden 300 FPS almıyorum demiyorum demek istedim.

Pardon hocam, o tamamen oyundan kaynaklı, ama siz FPS'i 165'e sınırlarsanız droplar en aza düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…