R5 3600 ve 2080S sisteme PSU önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Ryzen 5 3600 4.4 OC şu anda. Bugün ekran kartımı satıyorum, RX 5700XT. 2080 Super alacağım. Şu anki PSU 650+80 Bronze. 12V ne kadar aldığını nasıl ölcebilirim? 12V kanalından en az kaç Watt alacak bir PSU almalıyım? Elimdeki yeter mi? Yetmezse bütçem maks. 500 şeklinde öneri yapabilir misiniz?

Üzerinde bir tablo var oradan bakabilirsiniz. Elinizdeki güç kaynağı modeli nedir?
Elindeki güç kaynağını satıp 650-750 W civarı kaliteli PSU alman iyi olur. 500 TL ile alacağın PSU dan hayır gelmez.
Maalesef butcem 500 tl maksimum, elimdekiyle idare edeceğim o zaman bir vakit. GAMEPOWER GP-650 APFC 14CM 80+(BRONZ) bu modelle 1.5 senedir kullanıyorum, rx 5700 ün güç tüketimi ile aynı olsa devam ederim kullanmaya ama 233 watt kullaniyor 2080S o yüzden tereddutteyim

Maalesef butcem 500 tl maksimum, elimdekiyle idare edeceğim o zaman bir vakit. GAMEPOWER GP-650 APFC 14CM 80+(BRONZ) bu modelle 1.5 senedir kullanıyorum, rx 5700 ün güç tüketimi ile aynı olsa devam ederim kullanmaya ama 233 watt kullaniyor 2080S o yüzden tereddutteyim
O güç kaynağını o sistemde kullanmanız hiç sağlıklı olmaz. Güç kaynağını 200TL ye falan elden çıkartıp daha iyi bir güç kaynağı alın.

O güç kaynağını o sistemde kullanmanız hiç sağlıklı olmaz. Güç kaynağını 200TL ye falan elden çıkartıp daha iyi bir güç kaynağı alın.
Elindeki güç kaynağını satıp 200-300 TL ye 700 TL civarına düzgün bir PSU al. Gamepower PSU ile o sistem kullanmak sıkıntı çıkartabilir.
İş ve güçlerden dolayı bilgisayarın açık kalması gerekiyor, yani söküp satıp başka bir şey almam çok zamanımı alır. Rx 5700 gibi bir kartla bir buçuk sene geçirdim çok şükür hiçbir şey olmadı. Fakat 233 watt çekiyor yükte 2080s. O yüzden teredduteyim. Bana uygun ve kaliteli öneri yaparsanız daha çok yardımcı olursunuz arkadaşlar 500-600 maks. Onu aldıktan sonra elden çıkarırım eskiyi.

İş ve güçlerden dolayı bilgisayarın açık kalması gerekiyor, yani söküp satıp başka bir şey almam çok zamanımı alır. Rx 5700 gibi bir kartla bir buçuk sene geçirdim çok şükür hiçbir şey olmadı. Fakat 233 watt çekiyor yükte 2080s. O yüzden teredduteyim. Bana uygun ve kaliteli öneri yaparsanız daha çok yardımcı olursunuz arkadaşlar 500-600 maks. Onu aldıktan sonra elden çıkarırım eskiyi.
O bütçedeki en iyi seçeneklerden biri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı