R5 3600 ve 3070 Ti darboğaz yapar mı?

• Konuyu başlatan Atrax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.240
2K da darboğaz olmaz hocam. Bir de normal monitör iş görür derken ne demek istediniz?

Oluyor hocam maalesef örnek bir oyunda vereyim Cyberpunk 2077 şimdi 4K bir mönitörde CS, Valorant oynayamazsın profesyonel olarak FPS az alırsın. O yüzden de anlamsız olur takılmalık oynanır. Geriye hikaye bazlı oyunlar kalıyor onlara da 60Hz yani 60FPS yeterli olduğu için yüksek Hz'li monitöre gerek kalmıyor. O yüzden standart bir 4K monitör gayet yeterli oluyor, bende bulunmakta o yüzden biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oluyor hocam maalesef örnek bir oyunda vereyim Cyberpunk 2077 şimdi 4K bir mönitörde CS Valorant oynuyamazsın profesyonel olarak FPS az alırsın o yüzdende anlamsız olur takılmalık oynanır geriye hikaye bazlı oyunlar kalıyor onlarada 60Hz yani 60FPS yeterli olduğu için yüksek hzli monitöre gerek kalmıyor o yüzden standart bir 4K monitör gayet yeterli oluyor bende bulunmakta o yüzden biliyorum.

Hikayeli oyunlarda şu an bile ayarları Full'e dayayamayacak. Takıntısı varsa 2K daha iyi.

Oluyor hocam maalesef örnek bir oyunda vereyim Cyberpunk 2077 şimdi 4K bir mönitörde CS, Valorant oynayamazsın profesyonel olarak FPS az alırsın. O yüzden de anlamsız olur takılmalık oynanır. Geriye hikaye bazlı oyunlar kalıyor onlara da 60Hz yani 60FPS yeterli olduğu için yüksek Hz'li monitöre gerek kalmıyor. O yüzden standart bir 4K monitör gayet yeterli oluyor, bende bulunmakta o yüzden biliyorum.

Sağ ol hocam o zaman 3060 Ti ve R5 5600X en iyisi gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı