R5 3600 ve 5700XT için PSU Tavsiyesi

İşlemci termal macununu değiştirin. Stok fan ile gelen macun çok iyi değil. Güç kaynağı güvenilir değil değiştirin ama sorun ordan gelmiyor olabilir. Şayet güç kaynağını değiştirecekseniz birde termal macun sipariş edin.

artric mx4 aldım geçenlerde değiştirmiştim

80 dereceler normal stok fan için ama yinede siz bir kontrol edin montajınızı. Güç kaynağı içinde önerebileceğim ikisi iyidir. İşinizi fazlasıyla görür. Sorun güç kaynağıdır demek biraz zor. Dropa neyin sebep olduğunu bilmek çok zor. Nokta atışı sorun tespiti yapabilmek için gözlemlemek lazım sürekli. Drop oyun kaynaklı olabilir, sürücü kaynaklı olabilir, donanımsal olabilir. Herşeyden olabilir.

şuana kadar hiç bir sıkıntı olmadan oyunumu oynardım termal macun dışında hiç bir değişiklik yapmadım bilgisayarda. psu değiştiricem mecbur inşallah boşuna para vermiş olmam .d

şuana kadar hiç bir sıkıntı olmadan oyunumu oynardım termal macun dışında hiç bir değişiklik yapmadım bilgisayarda. psu değiştiricem mecbur inşallah boşuna para vermiş olmam .d
Drop almaya devam etseniz bile sistemi o güç kaynağı ile çalıştırmak zaten doğru değil. Güvenilir değil çünkü. Yani sorun güç kaynağı tabanlı bile değilse o güç kaynağı bugün sorun yapmazsa yarın yapma ihtimali alacağınız güç kaynağına göre daha yüksek ihtimalli. Hepsi problem yapabilir. Olasılıkları önemli.

high power satışta bulamadım
Gigabyte G750 80 PLUS GOLD hakkında biliyormusunuz

Şu güzel sistemi o PSU ya emanet etmek çılgınca. Git güzel bir PSU al kendine arkadaş önermiş güzel şeyler.
Fakat ben yaşadığın dropların PSU ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Tam sorunlar nedir yazarsan sebebini bulmaya çalışırız ama tahminim yaramaz Nitro+

Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı şunu almayı düşünüyorum
şuana kadar bir sıkıntı yaşamadan yağ gibi oynuyordum eğer sorun ekran kartındaysa kalbim dayanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…