İdare edebilecekseniz GTX 1650 ve R5 5600X ve ya R7 5800X'li bir sistem toplayabilirsiniz.Bütçem 12000 TL biraz üstüne çıkabilirim bir kısmını bu ay bir kısmını önümüzdeki ay alabilirim sadece sağlıklı uzun ömürlü bir şey olsun istiyorum yapmışken 1 2 fazlasından kaçmak istemiyorum iyi bir şey olsun benim için yeterli.
Oyle günü kurtarmak için sistem toplamak istemiyorum hocam.İdare edebilecekseniz GTX 1650 ve R5 5600X ve ya R7 5800X'li bir sistem toplayabilirsiniz.
Arkadaşın bütçesi 12.000 TL biraz fazla değil mi bunlar?SSD'nizi XPG 500GB Spectrix S20G ile değiştirirseniz daha güzel olur ve önceden de dediğim gibi bunun yanına 1 adet kule tipi soğutma alın.PC HOCASI-GG30 / INTEL I3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG30 oyuncu bilgisayarı INTEL I3-12100F ve ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 8GB güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Sadece AMD olmasın çeşitlilik de katalım. Intel'in en tercih edilen yeni nesil işlemcilerinden 11400 var. Buna sadece soğutucu alsanız yeter başka bir şeyi değiştirmenize gerek yok.MERT KUSKAPAN-MK1 / INTEL i5-11400 / ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MERT KUSKAPAN-MK1 oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X işlemci ve ASUS RTX 3060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Sonradan da piyasa düzelince ekran kartı alırsınız güzel bir sistem olur hocam. Tabi siz bilirsiniz.Oyle günü kurtarmak için sistem toplamak istemiyorum hocam.
Düşer mi dersiniz hocam.Arkadaşın bütçesi 12.000 TL biraz fazla değil mi bunlar?
Sonradan da piyasa düzelince ekran kartı alırsınız güzel bir sistem olur hocam. Tabi siz bilirsiniz.
Arkadaşın bütçesi 12.000 TL biraz fazla değil mi bunlar?
Sonradan da piyasa düzelince ekran kartı alırsınız güzel bir sistem olur hocam. Tabi siz bilirsiniz.
Düşer tabi ki de ne zaman belli değil. Şuan 12000 TL'ye Zorlarsanız indirimlerde RTX 3060 sistem bulursunuz. 12 bin tl tek bütçen ise Bunun bir kısmı ile dediğim gibi bir sistem toplarsınız sonradan ekran kartı alırsınız. 12 Bin TL'nin hepsiyle R7 5800X işlemcili felan bir sistem toplayıp sonradan da piyasa düzelince istediğiniz bir ekran kartını alabilirsiniz.Düşer mi dersiniz hocam.
Öyle ise RTX 3060'lı bir sistem alabilir haklısınız.En son 15K TL'ye kadar çıkabilirim diyince böyle yaptım hocam.
Düşer tabii ki de ne zaman belli değil. Şu an 12000 TL'ye zorlarsanız indirimlerde RTX 3060 sistem bulursunuz. 12 bin TL tek bütçen ise bunun bir kısmı ile dediğim gibi bir sistem toplarsınız sonradan ekran kartı alırsınız. 12 bin TL'nin hepsiyle R7 5800X işlemcili falan bir sistem toplayıp sonradan da piyasa düzelince istediğiniz bir ekran kartını alabilirsiniz.
Öyle ise RTX 3060'lı bir sistem alabilir.
Öyle ise RTX 3060'lı bir sistem alabilir haklısınız.
Hocam bugün bayağı konuştuk sizide cok mesgul ettim mağrur görün beni ben şimdi tek tek işlemci anakart sırayla almaya başlıca hem kendime 1 kerede cok yara vermeden RAM SSD kasa hepsini tek tek alacağım haftada 1 veya 2 parça 1 bilemedin 2 aya hemen hemen her şeyi toplarım en son ekran kartına kalacağım pandemide yavaş yavaş geçiyor belki stoklar dolar fiyatlari düşer hepinizden çok teşekkür ederim.
SSD'nizi XPG 500GB Spectrix S20G ile değiştirirseniz daha güzel olur ve önceden de dediğim gibi bunun yanına 1 adet kule tipi soğutma alın.PC HOCASI-GG30 / INTEL I3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG30 oyuncu bilgisayarı INTEL I3-12100F ve ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 8GB güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Sadece AMD olmasın çeşitlilik de katalım. Intel'in en tercih edilen yeni nesil işlemcilerinden 11400 var. Buna sadece soğutucu alsanız yeter başka bir şeyi değiştirmenize gerek yok.MERT KUSKAPAN-MK1 / INTEL i5-11400 / ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MERT KUSKAPAN-MK1 oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X işlemci ve ASUS RTX 3060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr