R5 3600 ve GTX 1070 kullanımı düşük

QxyBaron

Kilopat
Arkadaşlar, bu sistem ve oyun içi kullanımlar böyle hiç değişmiyor. Neden yapar? Sizce sorun ne? Bazı arkadaşlar diğer açtığım konuda SSD'den kaynaklı demişlerdi. Sizce de SSD'den mi yapıyor bu durumu ki yediğim FPS düşüşlerini söylemiyorum bile?

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer grafikler düşükse FPS artar Ultra ya da yüksek grafiklere aldıysan FPS düşer

Grafikler Ultra'da mı?

Kenar yumuşatma doku görüş uzaklığı yüksekte gerisi çok düşükte.
Eğer grafikler düşükse FPS artar Ultra ya da yüksek grafiklere aldıysan FPS düşer.

3 Ayarım yüksekte gerisi çok düşükte yayınlara falan bakıyorum benim sistemimden düşük sistemlerle 144 sabit alanlar var aklım almıyor ya.

Merhaba öncelikle sorun her şeyden faydalanıyor olabilir RAM'iniz güç kaynağı anakart ve ekran kartının tam modellerini yazabilir misiniz.
Tam performansın çok faza sorunu olabilir güç kaynağı yeterince güç vermiyor olabilir veya ömrünü doldurmuş olabilir darboğaz yaşıyor olabilir ya da CPU tam güç veremiyor olabilir ya da RAM yetmiyor olabilir 8 GB varsa sadece.

Hocam 9GB kullanım var RAM 8'den fazla bence Dual mi Single mı onu kontrol etsin oda çok etkiler

Gigabyte B450M S2H
16 GB 2666 RAM 2*8.
ASUS ROG STRIX GTX 1070
Cooler Master GX 750W PSU.
Hocam 9GB kullanım var RAM 8'den fazla bence Dual mi Single mı onu kontrol etsin oda çok etkiler.

Dual hocam.

Marka ya da model kötüleme derdinde değilim. Benzer sorunlar yaşadım. Z390 ve 9600k ya geçtim kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…