R5 3600 ve GTX 1070 sistem ile Twitch yayınlarında FPS düşmesi

QxyBaron

Kilopat
Arkadaşlar sistemim başlıkta belirttiğim gibi. Twitch yayınlarımda FPS düşmesi yiyorum sizce normal mi? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetinizle alakalı bir şey galiba. Siz mi yiyorsunuz yoksa yayın mı?

Anlayamadım hocam yani internetimi sömüren herhangi bir şey yok oyun içerisinde FPS'im anlamsız derecede düşüyor ayarlarında mı bir sıkıntı var çözemedim diğer yayıncılara bakıyorum benden daha kötü sistemle bile daha akıcı yayın ve yüksek FPS'li oyunlar oynuyorlar.

Anlayamadım hocam yani internetimi sömüren herhangi bir şey yok oyun içerisinde FPS'im anlamsız derecede düşüyor ayarlarında mı bir sıkıntı var çözemedim diğer yayıncılara bakıyorum benden daha kötü sistemle bile daha akıcı yayın ve yüksek FPS'li oyunlar oynuyorlar.
Şey demek istedim hocam. "Siz oyunu akıcı bir şekilde oynarken yayın mı drop yiyor yoksa siz mi yiyorsunuz?" diye sormak istemiştim. Anladığım kadarıyla siz yiyorsunuz. Peki bu her zaman mı oluyor yoksa sadece yayında mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı