R5 3600 ve GTX 1070 kullanımı düşük

QxyBaron

Kilopat
Arkadaşlar, bu sistem ve oyun içi kullanımlar böyle hiç değişmiyor. Neden yapar? Sizce sorun ne? Bazı arkadaşlar diğer açtığım konuda SSD'den kaynaklı demişlerdi. Sizce de SSD'den mi yapıyor bu durumu ki yediğim FPS düşüşlerini söylemiyorum bile?

Son düzenleyen: Moderatör:
Marka ya da model kötüleme derdinde değilim. Benzer sorunlar yaşadım. Z390 ve 9600k ya geçtim kurtuldum.
Sorunun işlemci veya ana kartla alakası yok gibi. PUBG Zaten optimizasyon özürlü bir oyun. Arkadaşın ayarları da en düşükteymiş. En yükseğe çektiği zaman FPS çok artmasada GPU kullanımı artacaktır.

Yok bazen o işlemci markasının ürünlerinde anlamsız alakasız sorunlar olabiliyor diye dedim. Yoksa sorun işlemcide diyemem kesin olarak. 2600x kullanırken de bana sanki silikonunu ikinci elden tedarik etmişler gibi gelmişti.

Peki şimdi ben ne yapayım hocam ben deli olacağım kanser olacağım.

Bro senin sorunu tam olarak anlatır mısın, FPS kaybımı yaşıyorsun, oyunu yağ gibi mi oynayamıyorsun, FPS sabit olmuyor diye mi kızıyorsun anlatır mısın bir.Benzer dertteyiz herhalde

Bro senin sorunu tam olarak anlatır mısın, FPS kaybımı yaşıyorsun, oyunu yağ gibi mi oynayamıyorsun, FPS sabit olmuyor diye mi kızıyorsun anlatır mısın bir. Benzer dertteyiz herhalde.

Hocam monitörüm 144Hz ben oyunda sabit 144 FPS almak istiyorum ama bunu PUBG gibi bir oyunda olmayacağını biliyorum ama ben oyunda anlık 144 FPS'den 90 80 FPS'lere düşüyorum ve sistem aşırı kafayı yiyor ekran kartı kullanımı 40'lara düşüyor işlemcıyı zaten kullanmıyor bile ama ne hikmet ise benim sistemden düşük sistemle neredeyse kayıpsız 144 en düşük 120 FPS'lere düşen insanlar tanıyorum ve bu benım zoruma gidiyor buna bir türlü çözüm bulamadım sebebi ne böyle düşüyor bu zıkkım.

Hahahah.Hocam ne zamandır foruma konu açmaktan yıldımm,son açtığım konulara bakarsanız sürekli PUBG ile ilgili,sistemim yazıyor zaten bu sisteme sahip olmama rağmen aynı sorun bende de var sabit FPS alamıyorum ve evet bazıları alıyor bunu bendr anlamıyorum,özellikle çölde yani anam ağlıyor affedersin nefret ediyorum çölden akıcılığım gidiyor sürekli,FPS düşüyor 140 165 lerden 80 75 e deliriyorum.Bıktım foruma konu açmaktan facede orda burda sormaktan yok aga yardımcı kimse olmadı bana.Bende mesela 144hz çekiyorım monitörü 144hz de oyun çok akıcı ama bi düşüyor 110,100,90,85 deliriyorum ve akıcılık gidiyor,denemediğim ayar,NVİDİA denetim masasından oyunda ayarlardan her şeyi yaptım nafile o FPS sabit kalmıyor,ya eyvallah oyun sorunlu biz demiypruz ki sürekli sabit kalsın ama ben çölde mesela san martinde evlerin arasından geziyorum deliriyorum FPS sürekli düşüyor sistem 1.5 aylık

Hadi gel de çıldırma değil mi bu arada programla ekran kartının çektiği gücü test ettim 150W civarı çekıyor ama birden düşüyor geri çıkıyor PSU'dan mı yapıyor yoksa ekran kartından mı onu anlayamadım.

Gigabyte B450M S2H.
16 GB 2666 RAM 2*8.
ASUS ROG STRIX GTX 1070.
Cooler Master GX 750W PSU.

Dual hocam.

Sistemde herhangi bir sıkıntı olmaması lazım belki sistem kendini zorlamıyordur rahat olduğu için dicemde o zamanda drop almazsınız bir sıkıntı var ama bu konu hakkında bir şey söylemem çok yanlış olur sizi yanıltmayayım her şeyiniz güzel olduğu halde ekran kartınız Full kulllanıma cıkmıyor ve drop alıyorsunuz yetkili birine bence sorun derim yazılımsalda değil gibi gözüküyor.

Yeni güncellemelerle PUBG çok dengesiz bir oyun o yüzden tek söyleyebileceğim sorunun oyunda olduğu başka oyunlarla deneyip işlemcinizi ve ekran kartınızı kontrol edin derim.

R7 3800x
Rtx 2070s
16 Çift kanal RAM
Sistemim kısaca bu şekilde 144 fps göremedim ben daha yani çok takmamak lazım oyun sorunlu yıllardır.

R7 3800x
Rtx 2070s
16 Çift kanal RAM
Sistemim kısaca bu şekilde 144 fps göremedim ben daha yani çok takmamak lazım oyun sorunlu yıllardır.
Hocam nasıl göremiyorsunuz HAAA...Siz 144 ve aşağısından bahsediyorsanız ayrı mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…