- Makaleler
- 3
480P 60FPS açar ama 720P açar mı meçhul.
1080P60 FPS'te açar
480P 60FPS açar ama 720P açar mı meçhul.
İmzamdaki sistem ile LoL, Valorant, CS:GO, Arma 3, Battlefield1 vb. oyunların yayınlarını sorunsuz açabiliyorum. Upload hızım 5-6MBPS arası gidip geliyor. Ranked oyunlarda ping sorunu olabilidiğinden 3K bitrate i aşmıyorum ama internet bağlantısı gerekmeyen oyunlarda 4-5K bitrate verebiliyorum. Parçalardan zayade internet hızınızdan ötürü sıkıntı yaşayabilirsiniz. 3Mbps upload ile en fazla 1500-2000 bitrate verebilirsiniz aksi durumunda pinginiz artar. Bir de yayını verirken OBS'de ayarlar penceresinde çıkış sekmesine gelin ve bitrate yazdığınız boşluğun altındaki kodlayıcı seçeneğini yazılım (X264) olarak seçin. Bu yayını işlemciden vereceğiniz anlamına gelir. Ekran kartından vermek için donanım (nvec) seçilmelidir. Fakat sizin sistemde işlemciniz ekran kartınızıa nazaran daha güçlü ve yayını ekran kartından vermek için en az RTX2070-2080 öneriliyor.
Bende olsa açarım ama yok maalesef.R5 3600 ve GTX 1660 Super almayı düşünüyorum, RAM'larim 16 GB 3000 MHz rahat bir şekilde yayın açabilir miyim? Upload hızım 3.
Veya hangi işlemciyi önerirsiniz yayın için? En fazla 2000 TL bütçem var işlemci için.
işlemciye güvenip güvenmemekte emin olamadım hocam ondan dolayı sizlere de danışayım istedim i5 10400f ile r5 3600 arasında kaldımHocam Valorant gibi oyunlarda bile çok rahat açarsınız. LoL nedir?![]()
İşlemciye güvenip güvenmemekte emin olamadım hocam ondan dolayı sizlere de danışayım istedim i5 10400F ile R5 3600 arasında kaldım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.