Sistemi sipariş verecektim fakat PSU stokta kalmadığı için veremedim. Kendi seçimime güvenmediğim için size sormak istedim. İlk önce FSP 600W Hydro seçtim stokta kalmamış 500W olanı seçtim o da stokta yok araştırıp bulduklarım hangisini almalıyım?
Cooler Master 600W MWE V2 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Zalman 550W ZM550-GVII GigaMax 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 550W CV Series CV550 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Diğer parçalar:
- Gigabyte B450M S2H v2.
- GTX1660s (mevcut)
- GeIL EVO Spear AMD Edition 3000MHz 2x8GB.
- MSI MAG Forge 100M.
- Gigabyte 256 GB SATA SSD.
Not: Bilgisayar sadece oyun için kullanılacak yoğun bir kullanımı da olmayacak (Max 6 saat) günümüz oyunlarını oynuyorum. R5 3600 fiyat olarak fazla gelse de ileride işlemci değişimi yapmak istemediğimden bunu seçtim normalde R5 1600 alacaktım.
Daha iyi bir sistem önerebilirsiniz ekran kartı mevcut Max. 5700 seviyesine çıkabilirim duruma gore değişebilir ama düşük tutmamız daha iyi. Monitör klavye mouse da alacağım ama yeni konu açarım onun için.