R5 3600 ve GTX 1660S PSU önerisi

MehmetSrtkya

Megapat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknoloji Alanı
Sistemi sipariş verecektim fakat PSU stokta kalmadığı için veremedim. Kendi seçimime güvenmediğim için size sormak istedim. İlk önce FSP 600W Hydro seçtim stokta kalmamış 500W olanı seçtim o da stokta yok araştırıp bulduklarım hangisini almalıyım?

Diğer parçalar:
  • Gigabyte B450M S2H v2.
  • GTX1660s (mevcut)
  • GeIL EVO Spear AMD Edition 3000MHz 2x8GB.
  • MSI MAG Forge 100M.
  • Gigabyte 256 GB SATA SSD.

Not: Bilgisayar sadece oyun için kullanılacak yoğun bir kullanımı da olmayacak (Max 6 saat) günümüz oyunlarını oynuyorum. R5 3600 fiyat olarak fazla gelse de ileride işlemci değişimi yapmak istemediğimden bunu seçtim normalde R5 1600 alacaktım.

Daha iyi bir sistem önerebilirsiniz ekran kartı mevcut Max. 5700 seviyesine çıkabilirim duruma gore değişebilir ama düşük tutmamız daha iyi. Monitör klavye mouse da alacağım ama yeni konu açarım onun için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi sipariş verecektim fakat PSU stokta kalmadığı için veremedim. Kendi seçimime güvenmediğim için size sormak istedim. İlk önce FSP 600W Hydro seçtim stokta kalmamış 500W olanı seçtim o da stokta yok araştırıp bulduklarım hangisini almalıyım?

Diğer parçalar:
  • Gigabyte B450M S2H v2.
  • GTX1660s (mevcut)
  • GeIL EVO Spear AMD Edition 3000MHz 2x8GB.
  • MSI MAG Forge 100M.
  • Gigabyte 256 GB SATA SSD.

Not: Bilgisayar sadece oyun için kullanılacak yoğun bir kullanımı da olmayacak (Max 6 saat) günümüz oyunlarını oynuyorum. R5 3600 fiyat olarak fazla gelse de ileride işlemci değişimi yapmak istemediğimden bunu seçtim normalde R5 1600 alacaktım.

Daha iyi bir sistem önerebilirsiniz ekran kartı mevcut Max. 5700 seviyesine çıkabilirim duruma gore değişebilir ama düşük tutmamız daha iyi. Monitör klavye mouse da alacağım ama yeni konu açarım onun için.
Adata XPG PYLON550B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
XPG Pylon 550W.
650W olanını kullanıyorum, sorunsuz. Elektrik kesintisi yaşadım sürekli ama sorun çıkarmadı.

Teşekkürler öneriler için Pylon mu MWE V2 mi?

Düzeltme: Alacağım yerde Pylon yok Zalman 550W gigamax olan bayağı öneriliyor gibi kullanan var mı?

Bir de SSD iyimdir?

Son düzenleme:
Pylon mu MWE V2 mi?

MWE Bronze V2 modeli daha iyi.

XPG Pylon DC to DC ve Double Forward kullanıyor.

MWE Bronze V2 DC to DC ve LLC kullanıyor, LLC daha iyi.

İsterseniz 650W modeline de bakabilirsiniz:

Bir de SSD iyi mi?

İdare eder.

Bütçeyi arttırabilirseniz şunları öneririm:

@RPM MWE de kronik sorunlu diye okumuştum trafo sesi gibi ses çıkarıyormuş diyen birkaç kişi var doğrumudur?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı