Hangi sistem acaba?
Anakart hariç çoğu parçayı değiştirmiş oluyorum aslında.
Hangi sistem acaba?
Anakart cidden giriş seviyesi böyle bir sisteme önermem karar size kalmış ama ben tek tek öneririm.
Gaming X ile benzer soğutması olan Galax alınabiliyorken ne kadar mantıklı bilemedim:
![]()
Galax GeForce RTX 2060 Super EX Review
The Galax GeForce RTX 2060 Super EX retails for the same price as the NVIDIA Founders Edition, yet comes overclocked out of the box, and features a much better cooler. The card is actually the coolest RTX 2060 Super we tested so far, and it includes idle fan stop, too.www.techpowerup.com
![]()
GALAX GeForce RTX 2060 SUPER EX review
We have GALAX in the house, and they brought along their EX edition of the GeForce RTX 2060 SUPER, NVIDIA has launched graphics cards in their new Super series, as in super-charged. And the RTX 2060 c... Graphics Card Temperatureswww.guru3d.com
Bu sistem daha iyidir bunu alın.Doğru karar NVIDIA tercih edin. 9000 TL iyi sistemler var hazır sistem. Veya 8600.
RTX 2070 süper 5700XT ayarında.![]()
Sinerji Freya Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Freya Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
600 MHZ FPS artırmaz. HDD'yi sonradan ekleyebilirsiniz iyi olur. Gerçekten çok iyi sistem.Anakart için ne önerirsin ?
Sistem gayet güzel fakat RAM'ler 3000MHz 3600MHz’ye yükseltip üstüne HDD ekleyince 9000+ oluyor maalesef...
Ekran kartını NVIDIA seçerek doğru bir tercih yapmışsınız.
Bu sistem daha iyidir bunu alın.
600 MHz FPS artırmaz. HDD'yi sonradan ekleyebilirsiniz iyi olur. Gerçekten çok iyi sistem.
MHz farkı. YouTube'dan bakabilirsiniz 3000 MHz RAM vs 3600 MHZ RAM diye.3600MHz RAM'in olayı nedir tam olarak? Artıları nelerdir?
MHz farkı. YouTube'dan bakabilirsiniz 3000 MHz RAM vs 3600 MHz RAM diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.