S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 21 Temmuz 2020 #31 CSS dedi: Sinerji sitesindeki sistemdeki anakart yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Yeterlidir. İsterseniz OC bile yapabilirsiniz. Ancak interneti kablo ile bağlamak zorundasınız. Adaptör alırsanız WiFi olarak bağlayabilirsiniz.
CSS dedi: Sinerji sitesindeki sistemdeki anakart yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Yeterlidir. İsterseniz OC bile yapabilirsiniz. Ancak interneti kablo ile bağlamak zorundasınız. Adaptör alırsanız WiFi olarak bağlayabilirsiniz.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 21 Temmuz 2020 #32 En önemli denebilecek anakart, kasa, PSU gibi parçalar kısılıp 2070 Super konulmuş.
C CSS Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 453 21 Temmuz 2020 #33 Sylveon dedi: En önemli denebilecek anakart, kasa, PSU gibi parçalar kısılıp 2070 Super konulmuş. Genişletmek için tıkla... Ne alacağımı şaşırdım 8600-8700 değerinde hazır sistem önerebilir misin rica etsem.
Sylveon dedi: En önemli denebilecek anakart, kasa, PSU gibi parçalar kısılıp 2070 Super konulmuş. Genişletmek için tıkla... Ne alacağımı şaşırdım 8600-8700 değerinde hazır sistem önerebilir misin rica etsem.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 21 Temmuz 2020 #34 Ben hazır sistem pek önermiyorum.
C CSS Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 453 21 Temmuz 2020 #35 Sylveon dedi: Ben hazır sistem pek önermiyorum. Genişletmek için tıkla... QP üzerinden tek tek toplayabilir misin peki? Seni de yordum vallahi hakkını helal et.
Sylveon dedi: Ben hazır sistem pek önermiyorum. Genişletmek için tıkla... QP üzerinden tek tek toplayabilir misin peki? Seni de yordum vallahi hakkını helal et.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 21 Temmuz 2020 #36 Qp üzerinde hem bilgim yok hem pahalıya gelecektir.
C CSS Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 453 21 Temmuz 2020 #37 Sylveon dedi: QP üzerinde hem bilgim yok hem pahalıya gelecektir. Genişletmek için tıkla... Tek tek birkaç siteden toplamak daha mantıklı diyorsun yani.
Sylveon dedi: QP üzerinde hem bilgim yok hem pahalıya gelecektir. Genişletmek için tıkla... Tek tek birkaç siteden toplamak daha mantıklı diyorsun yani.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 21 Temmuz 2020 #38 Evet öyle çoğu zaman. Sinerji üzerinden alternatif: 7TCQ4FJX kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
Evet öyle çoğu zaman. Sinerji üzerinden alternatif: 7TCQ4FJX kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr
C CSS Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 453 21 Temmuz 2020 #39 Sylveon dedi: Evet öyle çoğu zaman. Sinerji üzerinden alternatif: 7TCQ4FJX kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Şöyle bir hazır sistem buldum. İnceleyebilir misiniz? Teknobiyotik X1.5 - AMD Ryzen ™ 5 3600 3.6GHz, RTX2070 Super 8GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
Sylveon dedi: Evet öyle çoğu zaman. Sinerji üzerinden alternatif: 7TCQ4FJX kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Şöyle bir hazır sistem buldum. İnceleyebilir misiniz? Teknobiyotik X1.5 - AMD Ryzen ™ 5 3600 3.6GHz, RTX2070 Super 8GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik