Üstadı'm
Decapat
Fakat başlıkta bütçe belirtilmemiş bu düzeyde bir sisteme 970 lazım bence.Fiyat farkı çok oluyor ama. En azından 860EVO 500GB olsaydı naptın?
Fakat başlıkta bütçe belirtilmemiş bu düzeyde bir sisteme 970 lazım bence.Fiyat farkı çok oluyor ama. En azından 860EVO 500GB olsaydı naptın?
Açıkçası beklentiniz nedir?? Ona göre işinizi görür veya görmez diyebiliriz. Birçok oyunu ULTRA RTX oynayacağım derseniz 2 yıl içinde ekran kartı isteğinizi karşılamayacaktır. Teknoloji gelişimi eskisi gibi değil. dolayısı ile ne için kaç sene götürür belirtirseniz tahminde bulunabiliriz.Bu sistem beni kaç sene götürür?
Aynen katılıyorum buna. Bende de var bir tane ciddi sıkıntıları var su630 modellerinin. Boşta bile 60 derecelere çıkabiliyor. Ki SSD'lerde sıcaklık düşmandır.Benim gibi birine 4-5 sene gider. Ama o SSD modelini önermiyorum.
Adata XPG SX8200 Pro ASX8200PNP-512GT-C 512GB 3500/2300MB/s PCIe Gen3x4 M.2 SSD Disk - incehesap.com Bu nasıl alınır mı?O SSD disk okuma ve yazma hızı biraz düşük gibime geldi biraz daha okuma ve yazma hızı biraz daha yüksek SSD alırsan gayet ideal olcağına inanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.