Merhabalar, sistemimde ara sıra mavi ekran hatası alıyorum. Önceden takmıyordum, şimdi sinirimi bozmaya başladı. Sistemimimi yeni topladım, daha 1 ay anca oldu ve bazen oyun oynadığım zamanlar sistem kendine otomatik restart atıyor bir anda, sonra tekrar sistem açılıyor. Ekran kartı çok ısındığını da zannetmiyorum. Aaşırı derecede GTA 5 vs oynarken en fazla 80-82 oluyor ama o ısıda da bilgisayarın restart atacağını zannetmiyorum. İşlemci zaten ısınmıyor, 60 derecelerde falan geziyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Daha bütün ürünlerin garantisi duruyor. Hangi parça sıkıntılıysa garantiye yollayacağım. Şimdiden teşekkür ederim. <3
Sorun AMD kaynaklı gibi. Chipset, GPU sürücüsünü güncelleyin.
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth ve SFC /scannow komutlarını Komut İstemi yönetici iken kullanın. Windows Update ile güncelleştirme yapın.
Sorun AMD kaynaklı gibi. Chipset, GPU sürücüsünü güncelleyin.
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth ve SFC /scannow komutlarını Komut İstemi yönetici iken kullanın. Windows Update ile güncelleştirme yapın.
Komut İstemi' ni yönetici olarak çalıştırın. Yazdığım komutları yazın ve bekleyin. Sucsess yazsısı çıktığında CMD ile işiniz bitmiştir. AMD ile alakalı bir sürücü varsa silin ve en güncelini kurun.
Komut İstemi' ni yönetici olarak çalıştırın. Yazdığım komutları yazın ve bekleyin. Sucsess yazsısı çıktığında CMD ile işiniz bitmiştir. AMD ile alakalı bir sürücü varsa silin ve en güncelini kurun.