R5 3600 ve RX 5600XT GPU ve CPU sıcaklığı

Crablee

Kilopat
Merhabalar 2 gün önce RX 5600XT ve Ryzen 5 3600 ile bir sistem topladım. Bütçem 10.000 TL idi PC monitör ile beraber 9800 TL tuttuğu için sıvı soğutucu alamadım aklıma çok takılmıştı arkadaşım dedi ki sıvı soğutma olmadan çok ses yapar dedi benim sistemde sıfır ses geliyor hatta gece açık bırakıp oyun falan indiriyorum bayağı sessiz. Her neyse konuya gireyim nasıl böyle bir şey olmuş olabilir bu ileride çok ses yapar mı bir de ben Radeon ayarlarından oyunlarda ölçüyorum 48-58 arası gidiyor sıcaklıklar bunlar zamanla artar mı?

Merhabalar 2 gün önce RX 5600XT ve Ryzen 5 3600 ile bir sistem topladım. Bütçem 10.000 TL idi PC monitör ile beraber 9800 TL tuttuğu için sıvı soğutucu alamadım aklıma çok takılmıştı arkadaşım dedi ki sıvı soğutma olmadan çok ses yapar dedi benim sistemde sıfır ses geliyor hatta gece açık bırakıp oyun falan indiriyorum bayağı sessiz. Her neyse konuya gireyim nasıl böyle bir şey olmuş olabilir bu ileride çok ses yapar mı bir de ben Radeon ayarlarından oyunlarda ölçüyorum 48-58 arası gidiyor sıcaklıklar bunlar zamanla artar mı?
Zamanla tabii artacaktır, tozlanma gibi olaylardan.

ses seviyesi artabilir. Stok soğutucu biraz kötü ve doğru düzgün soğuttuğu söylenemez. CPU BOOST kapalı kullanırsanız normal sıcaklık düzeylerinde tutmayı başaracaktır ama.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı