Herkese merhaba öncelikle, mevcut DDR3 sistemi elden çıkarıp DDR4 ve biraz daha güçlü bir sistem dizmek için minimum fiyat ile işin içinden çıkmak istiyorum. (Bir Recep Baltaş klasiği olarak) Bu bağlamda kesin karar kıldığım bileşenler;
RAM: Corsair Vengeance siyah 16 GB(2x8) 3200MHz DDR4 (CL16 olması lazım emin değilim)
Tavsiye istediğim bileşenler;
1 Adet ortalama 500GB M.2 SSD.
Tüm bu sisteme asgari düzeyde yetecek bir PSU’ya sahip gösterişten uzak en ucuz kasa. Eğer daha uyguna gelecekse kasa ve PSU’yu ayrı ayrı da alabilirim.
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG FORGE 101M Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.908,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI MAG FORGE 101M Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.