R5 3600 ve RX 5600XT için SSD ve PSU bulunan kasa önerisi

PSU var bunda ondan pahalı.

Bomba niyetine kullanmak için ideal bir PSU.
Bizde var sistemi açmıyordu neredeyse.
Bizim bilgisayarcı topladı sistemi Power Boost almış aha bu linkteki ürünü.
Sistemde R3 3100 ve RX 550 ben olsam bu kasa yerine Corsair alırım 400W PSU ve RX 560 veya GTX 1650 Super alırdım.

@nurluyolerislam Bütçeniz el veriyor ise Sapphire Pulse RX 5600XT 202SA modelini tercih edin BE yerine.
202SA modelinde 5700XT soğutma bloğu var.
BE modelinde düz 5600XT soğutma bloğu var. 3 yerine 2 bakır ısı borusu var. VRM ve VRAM soğutmaları ayrı olarak değil grafik soğutma bloğu üzerinden sağlanıyor.
Performans aynı sadece düşük bütçeli bir kart olsun diye soğutmayı düşürmüşler. Bilginize. SSD, PSU ve Kasa olarak 1. sayfada çok güzel bir öneri yapılmış zaten. @RPM tarafından.

@nurluyolerislam Bütçeniz el veriyor ise Sapphire Pulse RX 5600XT 202SA modelini tercih edin BE yerine.
202SA modelinde 5700XT soğutma bloğu var.
BE modelinde düz 5600XT soğutma bloğu var. 3 yerine 2 bakır ısı borusu var. VRM ve VRAM soğutmaları ayrı olarak değil grafik soğutma bloğu üzerinden sağlanıyor.
Performans aynı sadece düşük bütçeli bir kart olsun diye soğutmayı düşürmüşler. Bilginize. SSD, PSU ve Kasa olarak 1. sayfada çok güzel bir öneri yapılmış zaten. @RPM tarafından.
Hocam şu an bahsi geçen kartı 3bin liraya alacağım için ekran kartında değişiklik yapmak istemiyorum.
Corsair Spec Delta
Anlaşılan bu işi 1000 liranın altında sağlam bi şekilde halledemeyecez😀

RTX2060 alsana 5600XT alacağına dostum.
5600XT’yi 3000e bulmuştum ondan heveslenmiştim. Bir de monitörde FreeSync var onunla beraber kullanırım diye. Ama şu an pek bi manası kalmadı. Şu an 2060 düşünüyorum ama var mı bildiğiniz 3.400ün altında bi fiyat?
Fiyat farkı?

Bu gece saat 12'de Sinerji'de indirim başlıyor.
Cuma günü tekrar Gaming gecesi indirimi olacak.

Fırsatlara bakın derim.
Ciddi indirim oluyor mu gerçekten merak ediyorum. Hazır kur da hafif düşmüşken

5600XT’yi 3000e bulmuştum ondan heveslenmiştim. Bir de monitörde FreeSync var onunla beraber kullanırım diye. Ama şu an pek bi manası kalmadı. Şu an 2060 düşünüyorum ama var mı bildiğiniz 3.400ün altında bi fiyat?

Ciddi indirim oluyor mu gerçekten merak ediyorum. Hazır kur da hafif düşmüşken
Gaming Gecesinde RTX2060 ASUS DUAL kovalamanı şiddetle öneririm. ASUS DUAL serisinin ısı değerleri müükemmmeell.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı