R5 3600 ve RX 5700 için 800 TL'ye PSU'lu kasa önerisi

Bütçe
650-800
Hava akışından dolayı bir konu oluşturmuştum ve genel olarak insanlar full mesh ile Corsair'in kasasındaki mesh arasında çok fark yok demişlerdi.

Corsair Spec Delta alınır mı?
Evet, onu ben söylemiştim. Siz beni çok azıcık yanlış anlamışsınız. Ben o boşluk kesinlikle yeterli olur anlamında söyledim. Yoksa kasanın ön panelinin full mesh olması çok daha iyi olacaktır.

Evet, onu ben söylemiştim. Siz beni çok azıcık yanlış anlamışsınız. Ben o boşluk kesinlikle yeterli olur anlamında söyledim. Yoksa kasanın ön panelinin full mesh olması çok daha iyi olacaktır.
1595635059961.png

Güzel denk gelmiş. 😀

Bu arada RX 5700 bence yanlış bir seçim. RX 5600XT ile arasında çok fark yok. Ayrıca bu bütçelere kadar çıkmışken Nvidia bir kart seçerdim. AMD olsun yine kullanırım derseniz de 5700XT'ye çıkardım ben olsam.

2600 TL'ye aldım RX 5700'ü. Çok uygun olunca direkt aldım.

Benim için kasanın olabildiğince soğuk çalışması gerekiyor. Bu daha iyi olur mu spec deltaya göre?

Yani anlatmak istediğim şey tam olarak şu ;
"SPEC-DELTA'nın önünde ki boşluk size kesinlikle yetecektir. SPEC-DELTA'nın önü full mesh olsa da çok bir şey fark edeceğini sanmıyorum. O boşluk gayet iyi."
Umarım bu sefer anlatabilmişimdir.
2600 TL'ye aldım RX 5700'ü. Çok uygun olunca direkt aldım.

Benim için kasanın olabildiğince soğuk çalışması gerekiyor. Bu daha iyi olur mu spec deltaya göre?
Pek sanmıyorum. SPEC-DELTA daha büyük, N2 daha küçük bir kasa. Kasanın içinin daha geniş olması sıcaklığı etkileyecektir. O yüzden SPEC-DELTA.

Bu kasa nasıl? Hava sirkülasyonu iyi duruyor.

Hava sirkülasyonu iyi fakat PSU kaliteli marka olsa da 80+ değil sanırım, belki 80+ 'dır bilmiyorum. Yanlış yönlendirmeyeyim fakat kasa iyi gibi duruyor PSU'yu bilmiyorum dediğim gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı