R5 3600 ve RX 590 CS:GO FPS sıkıntısı

arcaozen

Hectopat
Arkadaşlar R5 3600 RX 590 bir sisteme sahibim.
PUBG olsun Rainbow Six Siege olsun istediğim değerleri alabiliyorum ancak CS:GO’da istediğim FPS'i alamıyorum, oyun oynarken bazenleri çok ufak FPS dropları yaşıyorum 370'ten 280’e kadar düşüyor.

Bu bir sorun mu yoksa bu sistemi kullanan herkes mi bu değerleri alıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal ekran kartınızın driverlarından kaynaklanıyor AMD GPU kullananların ortak sorunu çünkü. Size verebileceğim tek tavsiye WHQL ibareli sürücüleri kullanmanız. Şu an güncel olarak kullanıyorsanız birkaç Driver deneyip size en stabil performansı vereni bulmalısınız.

Büyük ihtimal ekran kartınızın driverlarından kaynaklanıyor AMD GPU kullananların ortak sorunu çünkü. Size verebileceğim tek tavsiye WHQL ibareli sürücüleri kullanmanız. Şu an güncel olarak kullanıyorsanız birkaç Driver deneyip size en stabil performansı vereni bulmalısınız.
Peki. Şu an kullandığım driveri ddu ile kaldırmam mı gerek yoksa direk şu an kullandığım driverın üstüne mi kurmam gerek
Whql olarak tek 19.12.2 driverini bulabildim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı