R5 3600 ve RX6000 sistem kasıyor

emin.0016

Hectopat
Daha fazla  
FPS'lerim 180'den aşağı düşmüyor, en düşük 130'a düşüyor 2-3 saniyelik. Bütün oyunlarda hep böyle. FPS yüksek, ping yok. Bir sıkıntı olmamasına rağmen sürekli ekran titriyor. Hz 144'te sabit. Hz düşürmüşüm gibi, FPS düşmüş gibi ama Hz'te ve FPS'de bir sıkıntı yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

FPS'lerim 180'den aşağı düşmüyor, en düşük 130'a düşüyor 2-3 saniyelik. Bütün oyunlarda hep böyle. FPS yüksek, ping yok. Bir sıkıntı olmamasına rağmen sürekli ekran titriyor. Hz 144'te sabit. Hz düşürmüşüm gibi, FPS düşmüş gibi ama Hz'te ve FPS'de bir sıkıntı yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Yanlış anlamadıysam eğer anlık FPS drop yaşıyorsunuz değil mi ? 144hz oynadıgınızı varsayalım bir saniyelik fps düsüyor sonra hemen toparlıyor ? sorun tam olarak bu mu ?

Vsync kapalı oynamayı deneyin.

Hocam RAM'ınız kaç GB? Ben PUBG'de 8 GB RAM'le oynayınca, 80-90 FPS görüyorum ama kasıyor gibi, RAM'ım oyun için az kalıyor.

Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Oyunu HDD'den kaldırıp SSD'ye kurdum, sorun düzeldi. Tavsiye ederim.

SSD almayı planlıyorum zaten, oynanmayacak derece oluyor PUBG.
Hdd bir de yavaşsa daha fena oluyor kasma yoktu bende ama aşırı bi fps drop vardı düşmanla karşı karşıya gelmeyiveriyim. Adamı gördüğüm an oyun 5 saniye donuyordu. Bş bakıyorum exit to lobby yazıyor😂

Yanlış anlamadıysam eğer anlık FPS düşmesi yaşıyorsunuz değil mi? 144Hz oynadıgınızı varsayalım bir saniyelik FPS düsüyor sonra hemen toparlıyor? Sorun tam olarak bu mu?

O saniyelik dropun zararı yok o bu kadar kastırmaz ve 130 ben 30 Hz 60 Hz oynuyorum gibi görüntü oluyor.

V-Sync kapalı oynamayı deneyin.

Kapattım şimdi deneyeceğim.

Hocam RAM'ınız kaç GB? Ben PUBG'de 8 GB RAM'le oynayınca, 80-90 FPS görüyorum ama kasıyor gibi, RAM'ım oyun için az kalıyor.

8+8 16 3200 MHz.

Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Oyunu HDD'den kaldırıp SSD'ye kurdum, sorun düzeldi. Tavsiye ederim.

970 EVO SSD'ye kurulu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı