R5 3600 - XFX RX 6600 sistemde WattMan hatası

Moithra

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim şu şekilde B550 Tomahawk anakart // XPG RAM 8x2 Ryzen 5 3600 ve XFX RX 6600 var PSU olarak Thermaltake 600W Bronze PSU'su var sürekli WattMan hatası alıyorum birçoğu şeyi denedim sorunun PSU'dan olduğunu düşünüyorum eski kasam küçüktü kasa değiştim PSU almayayım diye PSU'yu diğer kasama taşıdım güç yetersizliğinden alıyor olabilme ihtimalim var mıdır?

84 mü? Benim kartım %50nin üzerine çıkmamıştır. Aynı karta sahibiz. Kaç derece oldu da böyle bir yüzdeyle çalışmaya başladı?

1676486632638.png

Bu şekilde, değil mi?

Yüksek fan hızlarında çalışması çok sağlıklı değil, bence varsayılanda kullanın, kendiniz ayarlamayın. Benimki de aynı şekilde 60ı geçmiyor.

Dediğim gibi, siz bilirsiniz fakat çok yüksek hızlarda çalışırsa fanlar hızlı eskir.

Dediğim gibi, siz bilirsiniz fakat çok yüksek hızlarda çalışırsa fanlar hızlı eskir.
bu değeri ben hiç ellemedim zaten defauld hali böyle kartın // Boost
Up to 2491 MHz iken 2699 değeri default amd resmi sitesinde son limit 2491 derken bu kartın default hali 2699 değerlerinden uçuk yanı özelden kendim ayarlayıp düşürmem gerekiyor değerleri kendi değerlerine çekmem için abartı ocli gelmiş kart

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı