Hocam Ryzen 5 5600'u A320 ile çalıştırabilirsiniz. Anakartınız tam olarak ne?Sorunda şu hocam anakart da A320 mecbur onu da değiştirmek gerekiyor bu sefer maliyet çok artacak![]()
Hocam Ryzen 5 5600'u A320 ile çalıştırabilirsiniz. Anakartınız tam olarak ne?Sorunda şu hocam anakart da A320 mecbur onu da değiştirmek gerekiyor bu sefer maliyet çok artacak![]()
Arkadaşlar değer mi? Sadece oyun oynuyorum çok bir fark yaratır mı?
Ekran kartı: RX 6600XT.
Hocam Ryzen 5 5600'u A320 ile çalıştırabilirsiniz. Anakartınız tam olarak ne?
Geçilebilir. 3600'ü de satınca zaten fazla bir para harcamış olmazsın.Hocam çoğu oyunda düşük GPU kullanımı söz konusu ufakta olsa darboğaz var sanırım bu sebepten dolayı geçmeyi düşünüyorum.
Sorunda şu hocam anakart da A320 mecbur onu da değiştirmek gerekiyor bu sefer maliyet çok artacak![]()
Destekliyor hocam. BIOS güncellemesi gerekebilir.Bu hocam.
ASRock > A320M-HDV R4.0
AMD AM4 Socket; 2 DIMMs, Supports DDR4 3200+(OC)<span style=color:red;>*</span>; 1 PCIe 3.0 x16, 1 PCIe 2.0 x1; Graphics Output : HDMI, DVI-D, D-Sub; 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC887/897 Audio Codec); 4 SATA3, 1 Ultra M.2 (PCIe Gen3x4 & SATA3)<span style=color:red;>*</span>; 6 USB 3.2 Gen1 (2...www.asrock.com
A320'ye takabilirsin 5600'ü, bir BIOS güncellemesine bakar. Yok ben illa dğeiştireyim dersen B550 altına inmemen gerekli, hazır para harcayacaksan PCI-e 4.0 veri yolunu da açmış olursun. B450 falan alacaksan anakart yükseltmesinin bir esprisi olmaz.
6600 XT ile PCI-e 4.0 anakart tercih etmenin önemi
Yerli kanallar ve hazır sistem satıcıları bu durum yokmuş veya önemsizmiş gibi davransa da 6600 XT ile PCI-e 4.0 bir anakart (örneğin: B550) tercihi tahmin ettiğinizden daha büyük farklar yaratıyor. Çünkü 6600 XT PCI-e 4.0 x8 bir ekran kartı, 6700 XT veya RTX 3060/Ti gibi PCI-e 4.0 x16 değil...www.technopat.net
Destekliyor hocam. BIOS güncellemesi gerekebilir.
Teşekkür ederim hocam. Rust yükledim denemek için grafikleri ultraya çekiyorum ekran kartı kullanımı yer yer 70'e kadar iniyor. Takıntılıyım kıl oldum bu duruma.
Benim 1080p hocam.Ben de Rust oynuyorum, çoğu oyunca ayarları düşükte patates ayarlarda oynuyor. Bunun nedeni de PVP'de etkili. Ben şahsen full ultra da oynuyordum. %99 dan aşağı indiğini görmedim ancak ben 1440P oynuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.