R5 3600'den 5600'e geçilir mi?

  • Konuyu başlatan SqueS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.315
Hocam Ryzen 5 5600'u A320 ile çalıştırabilirsiniz. Anakartınız tam olarak ne?

Bu hocam.

 
Hocam çoğu oyunda düşük GPU kullanımı söz konusu ufakta olsa darboğaz var sanırım bu sebepten dolayı geçmeyi düşünüyorum.
Geçilebilir. 3600'ü de satınca zaten fazla bir para harcamış olmazsın.
 
Sorunda şu hocam anakart da A320 mecbur onu da değiştirmek gerekiyor bu sefer maliyet çok artacak :D

A320'ye takabilirsin 5600'ü, bir BIOS güncellemesine bakar. Yok ben illa değiştireyim dersen B550 altına inmemen gerekli, hazır para harcayacaksan PCIe 4.0 veri yolunu da açmış olursun. B450 falan alacaksan anakart yükseltmesinin bir esprisi olmaz.

 
Bu hocam.

Destekliyor hocam. BIOS güncellemesi gerekebilir.
 
A320'ye takabilirsin 5600'ü, bir BIOS güncellemesine bakar. Yok ben illa dğeiştireyim dersen B550 altına inmemen gerekli, hazır para harcayacaksan PCI-e 4.0 veri yolunu da açmış olursun. B450 falan alacaksan anakart yükseltmesinin bir esprisi olmaz.


Teşekkür ederim hocam. Rust yükledim denemek için grafikleri ultraya çekiyorum ekran kartı kullanımı yer yer 70'e kadar iniyor. Takıntılıyım kıl oldum bu duruma.

Destekliyor hocam. BIOS güncellemesi gerekebilir.

Teşekkür ederim hocam bir saat önce BIOS son sürümü kurdum.
 
Teşekkür ederim hocam. Rust yükledim denemek için grafikleri ultraya çekiyorum ekran kartı kullanımı yer yer 70'e kadar iniyor. Takıntılıyım kıl oldum bu duruma.

Rust optimizasyonu çöp değil miydi zaten, 3600'ün çok kabahati olduğunu sanmıyorum. Sen yine yükseltmeni yapabilirsin 5600'ün faydasını görürsün.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı