R5 3600'ün sıcaklığı normal mi?

kadir_3620

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yeni sistem topladım ama bazı sorunlarım var ilk sorunum işlemcim yüzde 50'si kullanılırken 77 dereceyi gördü genelde 65-70 derecede duruyor. R5 3600 işlemcim var bu kadar ısınması normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok fan mı? Kasa modelinizi nedir acaba?

Kasa modelini bulamadım kasa önde iki arkada 1 fan var ortalama boyutta hiçbir yeri mesh olmayan bir kasa şimdi kasanın yanındaki cam paneli çıkarttım bir gireyim oyuna ciddi bir fark olursa yazarım buraya.

Stok fan mı? Kasa modelinizi nedir acaba?

GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD fan bu kasa modeli bulamadım onde 2 arkada 1 fan var kasa mesh değil.

Kasanın cam panelini açtım öyle oynadım RDR 2 Ultra ayarlarda işlemci ve ekran kartında 10-20 derecelik düşüş oldu yeni kasa almaktan kurtuldum.

Son düzenleme:
Kasa modelini bulamadım kasa önde iki arkada 1 fan var ortalama boyutta hiçbir yeri mesh olmayan bir kasa şimdi kasanın yanındaki cam paneli çıkarttım bir gireyim oyuna ciddi bir fark olursa yazarım buraya.

GAMETECH Freezer HD 2.0 AMD fan bu kasa modeli bulamadım onde 2 arkada 1 fan var kasa mesh değil.

Kasanın cam panelini açtım öyle oynadım RDR 2 Ultra ayarlarda işlemci ve ekran kartında 10-20 derecelik düşüş oldu yeni kasa almaktan kurtuldum.
Hava soğutucu olmasına rağmen fazla gibi geldi. Macunun ne?

Hava soğutucu olmasına rağmen fazla gibi geldi. Macunun ne?

Vallahi hocam arkadaş getirmişti kasayı toplarken markasını bilmiyorum muhtemelen ortalama kalitededir benim kasada hiç mesh olmadığı için ısınmıştır RDR 2'yi oynarken işlemci yüzda 65 kullanımlara geldiğinde 65 derece falan oluyor işlemcide CPB açık normal mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı