R5 3600X 0.53 GHz sabit

• Konuyu başlatan DKB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 391

DKB

Hectopat
Daha fazla  
Sabah PC açtım biraz yavaş gibiydi bende birkaç dk sonra düzelir dedim. Sonra düzelmedi görev yöneticisi açtım 0.53GHz ile çalışıyordu ben de oyuna girsem düzelir dedim. Minecraft açtım hala 0.53GHz ile çalışıyordu ve FPS 30-40 falandı, normalde 200-300FPS alıyordum. Yeniden başlatınca düzeldi ama bir daha olur mu?
Yeniden başlatmadan önce.

Ekran Alıntısı.PNG

Yeniden başlattıktan sonra.

Ekran Alıntısı2.PNG

Bu olay bir kişide daha olmuş onda da R5 3600 işlemci 0.53GHz kitlenmiş ve onunda yeniden başlatmadan önce çalışma zamanı 2-3 günmüş. Çalışma zamanı buga girdiği için olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah PC açtım biraz yavaş gibiydi bende birkaç dk sonra düzelir dedim. Sonra düzelmedi görev yöneticisi açtım 0.53GHz ile çalışıyordu ben de oyuna girsem düzelir dedim. Minecraft açtım hala 0.53GHz ile çalışıyordu ve FPS 30-40 falandı, normalde 200-300FPS alıyordum. Yeniden başlatınca düzeldi ama bir daha olur mu?
Yeniden başlatmadan önce.

Eki Görüntüle 1006282

Yeniden başlattıktan sonra.

Eki Görüntüle 1006283

Bu olay bir kişide daha olmuş onda da R5 3600 işlemci 0.53GHz kitlenmiş ve onunda yeniden başlatmadan önce çalışma zamanı 2-3 günmüş. Çalışma zamanı buga girdiği için olduğunu düşünüyorum.

Hızlı başlat'ı kapatınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı