Anladım. Kredi kartımın limitini yükseltebildim az önce. 3700x daha iyi olur derseniz onu zorlayacağım. Ayrıca 3060ti alırsam da PSU 600w yeterli gözüküyor hesaplarıma göre, 750'ye yükseltmem gereksiz olur diye düşündüm. Çok teşekkürler bu arada.
Anladım. Kredi kartımın limitini yükseltebildim az önce. 3700X daha iyi olur derseniz onu zorlayacağım. Ayrıca 3060 Ti alırsam da PSU 600W yeterli gözüküyor hesaplarıma göre, 750'ye yükseltmem gereksiz olur diye düşündüm. Çok teşekkürler bu arada.
Rica ederim, bütçeniz arttıysa 3700X işlemci daha iyi olacaktır, hem de içerisinden Wraith Prism gibi güçlü bir soğutucu çıktığı için soğutucu masrafından kurtuluyorsunuz.
(Yanlış anlaşılmasın, 3600X işlemcinin yanında da stok soğutucu geliyor ama Wraith Prism gibi kaliteli değil.