R5 3600X & 2070S Sistem Toplama

Bütçe
12000 TL
Emin değilim, 3060 Ti daha iyi olacak ama fiyatı nasıl olur bilemiyorum, orası size kalmış.
Anladım. Kredi kartımın limitini yükseltebildim az önce. 3700x daha iyi olur derseniz onu zorlayacağım. Ayrıca 3060ti alırsam da PSU 600w yeterli gözüküyor hesaplarıma göre, 750'ye yükseltmem gereksiz olur diye düşündüm. Çok teşekkürler bu arada.

Anladım. Kredi kartımın limitini yükseltebildim az önce. 3700X daha iyi olur derseniz onu zorlayacağım. Ayrıca 3060 Ti alırsam da PSU 600W yeterli gözüküyor hesaplarıma göre, 750'ye yükseltmem gereksiz olur diye düşündüm. Çok teşekkürler bu arada.

Rica ederim, bütçeniz arttıysa 3700X işlemci daha iyi olacaktır, hem de içerisinden Wraith Prism gibi güçlü bir soğutucu çıktığı için soğutucu masrafından kurtuluyorsunuz.

(Yanlış anlaşılmasın, 3600X işlemcinin yanında da stok soğutucu geliyor ama Wraith Prism gibi kaliteli değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı