Daha önceki bir konumdan edindigim bilgiler ile şu şekilde bir sistem toplamaya karar verdim. Sadece ekran kartım eksik bütçemden yana sıkıntı cıktıgı için yazıyorum.
Bu şekilde bir sistem ve benim bu sistemi topladıktan sonra sadece 700 TL gibi bir param kalıyor. Kasam ve SSD var o yüzden onları katmıyorum işin içine herhalde anakart halihazırda benim kasama uyumludur diye düşünüyorum.
700 TL'ye orta dereceli bir ekran kartı tavsiyeysi istiyorum zaten oynadıgım oyunlar cok ekran kartı gerektirecek oyunlar degil genelde işlemci yüklü oyunlar oynuyorum. LOL vb. o yüzden ona göre sistemime uygun bir ekran kartı yazarsanız sevinirim.
Beni idare edebilecek bir ekran kartı olsun yeterli 1 2 ay içerisinde daha iyilerini alırım ama şimdilik hemen bu sistemi toplayıp kurayım diyorum. 700 olmaz Max 800 olur 50 60 geçebilir.
Seni etiketlemeyi unuttum bu sistemide sen atmıştın bana
İşte ekran kartı pek işime yaramayacagından öyle cok cok oynayacagım pesdir yani en fazla grafikli olan işlemci ağırlıklı alıyorum o yüzden
RX570'e yakın daha uygun yok mudur ya da o civarda ondan daha iyi senin attıgın diğer ekran kartı da bu
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Ama işte bütçeden sıkıntı cıkınca mecbur düşürmek zorunda kaldım.
Açıkçası RX 570 alman iyi olur. Fiyatları daha uygun olabiliyor Nvidia muadillerine göre. KDV indirimlerini kollarsan 850-900 civarına sıfır bulabilirsin diye düşünüyorum.
Açıkçası RX 570 alman iyi olur. Fiyatları daha uygun olabiliyor NVIDIA muadillerine göre. KDV indirimlerini kollarsan 850-900 civarına sıfır bulabilirsin diye düşünüyorum.