R5 3600X GTX 1050 Ti sistem açılmıyor

Floydrose13

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
Kingston 512 gb ssd
Ekran kartı
GTX 1050 TI
Anakart
ASUS BD450M
İşlemci
RYZEN 5 3600X
Arkadaşlar sistemim birkaç gündür açılmıyor. Tek tek parçaları kontrol ettim 3 defa bilgisayarcıya götürdüm orada şak diye açılan PC evde taktıgımda start vermiyor. Sadece anakart RGB'si yanıyor. Sorun ne olabilir?

Arkadaşlar sistemim birkaç gündür açılmıyor. Tek tek parçaları kontrol ettim 3 defa bilgisayarcıya götürdüm orada şak diye açılan PC evde taktıgımda start vermiyor. Sadece anakart RGB'si yanıyor. Sorun ne olabilir?
Ramlari tek tek dene yada yerlerini değiştirerek dene bendede oluyordu ramlerin biri ya sorunluydu yada porttan çıktığı için açılmıyordu.

Ramlari tek tek denedim açılmadı. Sadece anakart ve işlemciyi takarak çalıştırdım yine açılmadı. 600VA regulator aldım yine acılmadı. Power sup a ataç testi yaptım calıstı. 4 defa bilgisayarcıya götürdüm orada tekte açılıyor

RAM'leri tek tek denedim açılmadı. Sadece anakart ve işlemciyi takarak çalıştırdım yine açılmadı. 600VA regulator aldım yine acılmadı. Power SUP'a ataş testi yaptım calıstı. 4 defa bilgisayarcıya götürdüm orada tekte açılıyor.

Prizde bir problem olabilir mi hocam ya da güç kaynağının fişini tam takamıyor olabilir misiniz?

Güç kablosunu 3lü prize takmadan direkt duvardaki prize taktığımda da açılmıyor. Evde sadece buzdolabı çalışıyor.
Bazı monitör ile kasanın güç kabloları aynı oluyor. Eğer kablo aynı ise değiştirip deneyebilir misin? Yoksa sizin evde açılmayıp, bilgisayarcıda açılıyorsa elektrikle alakalı sorununuz olabilir.

Bazı monitör ile kasanın güç kabloları aynı oluyor. Eğer kablo aynı ise değiştirip deneyebilir misin? Yoksa sizin evde açılmayıp, bilgisayarcıda açılıyorsa elektrikle alakalı sorununuz olabilir.
Evde 3 tane güç kaynağı kablosu var hocam üçüyle de denedim start almıyor. Oda oda farklı prizlere taktım sonuç yine aynı start almıyor. Bios pilini taktım cıkardım yine değişen bişey olmuyor. Anakarttan kısa devre yaparak da açılmıyor.

Evde bulunan 3'lü prizi değiştirdiniz mi? Belki prizinizde sorun olabilir. Bilgisayarcıda güç kablosu kendinize mi aitti? Karşı tarafa mı? Onda da problem olabilir.
3 lü de çalıştırmıyorum direkt prize takıyorum yine aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı